Strefa czasowa: UTC + 1 |
Strona 1 z 16 |
[ Wątki: 799 ] | Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 16 Następna strona |
|
|||||||
Wątki | Autor | Odpowiedzi | Wyświetlone | Ostatni post | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|
Ogłoszenia | |||||||
Wpłaty na hosting
|
26 |
42761 |
czwartek, 4 stycznia 2024, 19:25 |
||||
Wątki | |||||||
Protokoły winifikacji
|
2 |
1480 |
czwartek, 6 lipca 2023, 08:18 |
||||
Sur lie (dojrzewanie na osadzie)
|
22 |
3273 |
piątek, 26 kwietnia 2024, 22:12 |
||||
Kożuch na winie
|
6 |
1122 |
sobota, 6 kwietnia 2024, 23:49 |
||||
Jak skutecznie zbadać cukier resztkowy w winie
|
15 |
3171 |
czwartek, 14 marca 2024, 07:17 |
||||
Wino pomarańczowe
[ Przejdź na stronę: 1, 2, 3 ] |
40 |
7104 |
piątek, 16 lutego 2024, 23:21 |
||||
Praktyczny panel dyskusyjny - wino białe półsłodkie Solaris
[ Przejdź na stronę: 1 ... 6, 7, 8 ] |
116 |
17818 |
poniedziałek, 29 stycznia 2024, 12:43 |
||||
Parametry win czerwonych chłodnego klimatu
|
4 |
722 |
poniedziałek, 22 stycznia 2024, 11:05 |
||||
Praktyczny panel dyskusyjny - wino czerwone wytrawne Regent
[ Przejdź na stronę: 1 ... 5, 6, 7 ] |
102 |
18377 |
poniedziałek, 22 stycznia 2024, 10:56 |
||||
Wino musujące - metoda tradycyjna
|
11 |
1750 |
piątek, 12 stycznia 2024, 20:08 |
||||
Wymrażanie wina
[ Przejdź na stronę: 1, 2, 3 ] |
41 |
7094 |
niedziela, 7 stycznia 2024, 13:53 |
||||
Polskie wino
[ Przejdź na stronę: 1, 2, 3, 4 ] |
54 |
10008 |
czwartek, 4 stycznia 2024, 17:55 |
||||
Mój Solaris 2023 :)
|
0 |
694 |
niedziela, 31 grudnia 2023, 18:16 |
||||
Bez korkownicy?
|
4 |
587 |
niedziela, 31 grudnia 2023, 14:49 |
||||
Nasze forumowe wina 2022
|
4 |
1961 |
sobota, 30 grudnia 2023, 18:54 |
||||
Jest konieczne siarkowanie.......
|
26 |
6907 |
czwartek, 21 grudnia 2023, 20:21 |
||||
Dziwne "wino" Pomocy.
|
4 |
657 |
czwartek, 21 grudnia 2023, 16:12 |
||||
pomiar kwasowości
[ Przejdź na stronę: 1 ... 16, 17, 18 ] |
259 |
48733 |
wtorek, 19 grudnia 2023, 10:50 |
||||
Korekta pH.
|
2 |
450 |
niedziela, 17 grudnia 2023, 21:07 |
||||
Solaris - 2023
|
3 |
642 |
czwartek, 14 grudnia 2023, 11:14 |
||||
Siarkowanie
[ Przejdź na stronę: 1 ... 5, 6, 7 ] |
94 |
21916 |
wtorek, 12 grudnia 2023, 13:11 |
||||
Zol krzemionkowy + żelatyna
|
8 |
1363 |
czwartek, 30 listopada 2023, 10:49 |
||||
Poprawienie wytrawnego z Leona & Swensona
|
7 |
1358 |
czwartek, 16 listopada 2023, 20:27 |
||||
Drożdże-coś mało o nich mówimy
[ Przejdź na stronę: 1 ... 45, 46, 47 ] |
701 |
83474 |
piątek, 27 października 2023, 18:34 |
||||
Zaoctowane wino
|
13 |
1469 |
piątek, 27 października 2023, 14:01 |
||||
Dodawanie cukru przy fermentacji
|
2 |
982 |
poniedziałek, 23 października 2023, 18:33 |
||||
Cold Soaking - maceracja na zimno w winach czerwonych
|
0 |
958 |
sobota, 21 października 2023, 09:05 |
||||
Coś mi tu nie gra
|
6 |
1114 |
piątek, 20 października 2023, 06:30 |
||||
Fermentacja wina nie ruszyła - prośba o pomoc
[ Przejdź na stronę: 1, 2, 3 ] |
32 |
3834 |
środa, 18 października 2023, 17:19 |
||||
Jak długo ( i gdzie) można przechować owoce ( chardonnay)
|
1 |
938 |
sobota, 14 października 2023, 15:13 |
||||
Johanniter winifikacja
[ Przejdź na stronę: 1, 2, 3 ] |
32 |
4392 |
sobota, 14 października 2023, 12:50 |
||||
Dodawanie bentonitu na etapie fermentacji?
|
2 |
971 |
środa, 11 października 2023, 09:45 |
||||
Utlenienie moszczu, utlenienie wina - dwie różne sprawy
|
29 |
5446 |
poniedziałek, 9 października 2023, 09:46 |
||||
Kiedy butelkować ?
|
5 |
1558 |
piątek, 6 października 2023, 20:36 |
||||
Biały osad na powierzchni wina
|
3 |
1075 |
piątek, 6 października 2023, 12:48 |
||||
Fermentacja w miazdze jak długo?
[ Przejdź na stronę: 1, 2, 3, 4 ] |
45 |
12169 |
poniedziałek, 2 października 2023, 07:07 |
||||
Nierdzewna siatka zmiast mieszania
|
7 |
1205 |
sobota, 30 września 2023, 07:40 |
||||
Silvaner
|
0 |
846 |
czwartek, 28 września 2023, 22:41 |
||||
Hibernal Aszu
[ Przejdź na stronę: 1, 2, 3 ] |
30 |
5501 |
poniedziałek, 18 września 2023, 15:27 |
||||
Jakie drożdże do Regenta i Solarisa?
|
1 |
1103 |
poniedziałek, 18 września 2023, 06:27 |
||||
Wino na drożdżach własnych
[ Przejdź na stronę: 1 ... 9, 10, 11 ] |
151 |
20720 |
niedziela, 17 września 2023, 07:05 |
||||
[Kraków i okolica] -poszukiwane pomieszczenie na 'winiarnię'
|
2 |
1401 |
sobota, 16 września 2023, 17:22 |
||||
Jak zabezpieczyć wino półwytrawne przed ruszeniem fermentacj
|
24 |
3166 |
czwartek, 7 września 2023, 06:43 |
||||
Butelkowanie
|
29 |
3552 |
niedziela, 6 sierpnia 2023, 22:35 |
||||
Problem z Klarowaniem
|
0 |
1181 |
sobota, 15 kwietnia 2023, 20:31 |
||||
Jak nagazować wino w butelce bez refermentacji
|
1 |
1073 |
poniedziałek, 27 lutego 2023, 15:06 |
||||
Wino zamknięte, płaskie
|
0 |
1005 |
niedziela, 12 lutego 2023, 21:06 |
||||
Fermentacja jabłkowo-mlekowa. Co i jak?
[ Przejdź na stronę: 1 ... 4, 5, 6 ] |
85 |
14499 |
czwartek, 9 lutego 2023, 10:54 |
||||
Jak odgazować wino które ruszyło po zabutelkowaniu?
|
16 |
2885 |
wtorek, 7 lutego 2023, 16:51 |
||||
Chipsy - własna produkcja
|
5 |
2042 |
czwartek, 5 stycznia 2023, 18:57 |
||||
CO2, Azot, Argon - wykorzystywanie gazów w winifikacji
|
17 |
3924 |
środa, 4 stycznia 2023, 11:03 |
||||
Strona 1 z 16 |
[ Wątki: 799 ] | Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 16 Następna strona |
Strefa czasowa: UTC + 1 |
Kto przegląda forum |
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1 gość |
|
Nie możesz rozpoczynać nowych wątków Nie możesz odpowiadać w wątkach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz dodawać załączników |