Ricci napisał(a):
Proponuje jeżeli ktoś ma czas i chęci poczytac moje posty czy to jest tak jak mnie oczernia alkor, proponuję poczytać posty alkora sprzed roku ile osób przez niego sie zawineło z tego forum i dlaczego jakiś czas ukrywał skąd pochodzi do dzisiaj zreszta nie ujawnia.
jak nisko mozna upaść...z zazdrosci...
Wygaszam post jako ewidentny off-top i dwóm kolegom powyżej proponuję to samo w przypadku negatywnym prosze moderatorów o usunięcie tych offtopów
???
Ja normalnie, a Ten z takimi tekstami.
Za to Twoje merytoryczne wypowiedzi łatwo by było znaleźć, bo było ich niewiele na te 468 wypowiedzi.
Ale "loli" pewnie będzie ze 400, jak ktoś chce może policzyć, żeby nie było że to bezpodstawne oczernianie.
Napisz mi jeszcze, czego miałbym Ci zazdrościć, bo prócz loli i pisowni jak wyżej, to nie ma czego.
Fakt, nie jestem zbyt tolerancyjny dla tych którzy wypisują brednie. Ale często odwalam czarną robotę której nikt się nie chce podjąć i może dlatego moderatorzy mnie jeszcze nigdy nie zbanowali, ale jestem gotowy na to, jeśli stwierdzą że jest to bezpodstawne oczernianie. Może nie jestem przez to zbyt lubiany, ale daje radę.
Dostało się mnie, Kapitanowi, Miszy i wielu innym. Podtrzymuje to co napisałem i żeby nie było że to oczernianie, jak bardzo chcesz można poszukać.
Przeze mnie jeszcze żaden ekspert się nie zawinął z forum, ale przez taką postawę nowicjuszy już niejeden fachowiec odpuścił. Nie chodzi tu o merytoryczny przekaz, a o styl:
uprawa/przechowywanie-sztobrow-t7181-15.html Nie jest to tylko moja opinia.