|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
![]() |
Strona 2 z 17 |
[ Wątki: 832 ] | Przejdź na stronę Poprzednia strona 1, 2, 3, 4, 5 ... 17 Następna strona |
|
|
|||||||
| Wątki | Autor | Odpowiedzi | Wyświetlone | Ostatni post | |||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Ogłoszenia | |||||||
|
Wpłaty na hosting
[ |
32 |
378910 |
poniedziałek, 1 grudnia 2025, 10:49 |
||||
| Wątki | |||||||
|
Jak skutecznie zbadać cukier resztkowy w winie
|
15 |
95973 |
czwartek, 14 marca 2024, 07:17 |
||||
|
Parametry win czerwonych chłodnego klimatu
|
4 |
51432 |
poniedziałek, 22 stycznia 2024, 11:05 |
||||
|
[ |
41 |
114033 |
niedziela, 7 stycznia 2024, 13:53 |
||||
|
[ |
54 |
127275 |
czwartek, 4 stycznia 2024, 17:55 |
||||
|
|
0 |
24781 |
niedziela, 31 grudnia 2023, 18:16 |
||||
|
Bez korkownicy?
|
4 |
21210 |
niedziela, 31 grudnia 2023, 14:49 |
||||
|
Jest konieczne siarkowanie.......
|
26 |
65955 |
czwartek, 21 grudnia 2023, 20:21 |
||||
|
Dziwne "wino" Pomocy.
|
4 |
23989 |
czwartek, 21 grudnia 2023, 16:12 |
||||
|
Korekta pH.
|
2 |
26118 |
niedziela, 17 grudnia 2023, 21:07 |
||||
|
Solaris - 2023
|
3 |
30268 |
czwartek, 14 grudnia 2023, 11:14 |
||||
|
[ |
94 |
164739 |
wtorek, 12 grudnia 2023, 13:11 |
||||
|
Zol krzemionkowy + żelatyna
|
8 |
30579 |
czwartek, 30 listopada 2023, 10:49 |
||||
|
Poprawienie wytrawnego z Leona & Swensona
|
7 |
44277 |
czwartek, 16 listopada 2023, 20:27 |
||||
|
Zaoctowane wino
|
13 |
21494 |
piątek, 27 października 2023, 14:01 |
||||
|
Dodawanie cukru przy fermentacji
|
2 |
24065 |
poniedziałek, 23 października 2023, 18:33 |
||||
|
Cold Soaking - maceracja na zimno w winach czerwonych
|
0 |
61399 |
sobota, 21 października 2023, 09:05 |
||||
|
Coś mi tu nie gra
|
6 |
17316 |
piątek, 20 października 2023, 06:30 |
||||
|
Fermentacja wina nie ruszyła - prośba o pomoc
[ |
32 |
21577 |
środa, 18 października 2023, 17:19 |
||||
|
Jak długo ( i gdzie) można przechować owoce ( chardonnay)
|
1 |
2896 |
sobota, 14 października 2023, 15:13 |
||||
|
Dodawanie bentonitu na etapie fermentacji?
|
2 |
2703 |
środa, 11 października 2023, 09:45 |
||||
|
|
29 |
9348 |
poniedziałek, 9 października 2023, 09:46 |
||||
|
Kiedy butelkować ?
|
5 |
3130 |
piątek, 6 października 2023, 20:36 |
||||
|
Biały osad na powierzchni wina
|
3 |
3964 |
piątek, 6 października 2023, 12:48 |
||||
|
Fermentacja w miazdze jak długo?
[ |
45 |
20151 |
poniedziałek, 2 października 2023, 07:07 |
||||
|
Nierdzewna siatka zmiast mieszania
|
7 |
2468 |
sobota, 30 września 2023, 07:40 |
||||
|
Silvaner
|
0 |
2203 |
czwartek, 28 września 2023, 22:41 |
||||
|
[ |
30 |
9820 |
poniedziałek, 18 września 2023, 15:27 |
||||
|
Jakie drożdże do Regenta i Solarisa?
|
1 |
2903 |
poniedziałek, 18 września 2023, 06:27 |
||||
|
Wino na drożdżach własnych
[ |
151 |
30542 |
niedziela, 17 września 2023, 07:05 |
||||
|
[Kraków i okolica] -poszukiwane pomieszczenie na 'winiarnię'
|
2 |
2823 |
sobota, 16 września 2023, 17:22 |
||||
|
|
24 |
6291 |
czwartek, 7 września 2023, 06:43 |
||||
|
Butelkowanie
|
29 |
6012 |
niedziela, 6 sierpnia 2023, 22:35 |
||||
|
Problem z Klarowaniem
|
0 |
2485 |
sobota, 15 kwietnia 2023, 20:31 |
||||
|
Jak nagazować wino w butelce bez refermentacji
|
1 |
2362 |
poniedziałek, 27 lutego 2023, 15:06 |
||||
|
Wino zamknięte, płaskie
|
0 |
2353 |
niedziela, 12 lutego 2023, 21:06 |
||||
|
[ |
85 |
22901 |
czwartek, 9 lutego 2023, 10:54 |
||||
|
Jak odgazować wino które ruszyło po zabutelkowaniu?
|
16 |
5561 |
wtorek, 7 lutego 2023, 16:51 |
||||
|
Chipsy - własna produkcja
|
5 |
3197 |
czwartek, 5 stycznia 2023, 18:57 |
||||
|
|
17 |
6601 |
środa, 4 stycznia 2023, 11:03 |
||||
|
Zapach acetonu/ aldehyd octowy
|
13 |
4657 |
wtorek, 27 grudnia 2022, 22:43 |
||||
|
FJM na białym winie jako korekta fermentacji z Lalvin 71 b
|
9 |
2420 |
poniedziałek, 5 grudnia 2022, 11:54 |
||||
|
Maceracja odmian o owocach jasnych.
|
27 |
8288 |
wtorek, 29 listopada 2022, 20:34 |
||||
|
|
12 |
2745 |
wtorek, 29 listopada 2022, 07:37 |
||||
|
|
3 |
2177 |
wtorek, 22 listopada 2022, 23:32 |
||||
|
Pomiar azotu w moszczu
|
10 |
2711 |
wtorek, 15 listopada 2022, 09:50 |
||||
|
Dodawanie pirosiarczynu nie zwiększa znacząco wolnego SO2
|
5 |
2374 |
wtorek, 15 listopada 2022, 09:15 |
||||
|
Monarch, Abouriou, Syrah
|
16 |
4711 |
niedziela, 13 listopada 2022, 19:36 |
||||
|
|
12 |
3186 |
poniedziałek, 7 listopada 2022, 21:50 |
||||
|
Kupaże
|
3 |
2074 |
poniedziałek, 7 listopada 2022, 17:07 |
||||
|
Pierwsze wino
|
14 |
2437 |
sobota, 29 października 2022, 17:56 |
||||
![]() |
Strona 2 z 17 |
[ Wątki: 832 ] | Przejdź na stronę Poprzednia strona 1, 2, 3, 4, 5 ... 17 Następna strona |
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
Kto przegląda forum |
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości |
|
Nie możesz rozpoczynać nowych wątków Nie możesz odpowiadać w wątkach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz dodawać załączników |