| 
			
			 Strefa czasowa: UTC + 1  | 
	
![]()  | 
			
				 Strona 2 z 17 | 
				[ Wątki: 829 ] | Przejdź na stronę Poprzednia strona 1, 2, 3, 4, 5 ... 17 Następna strona | 
| 
				 | 
		|||||||
| Wątki | Autor | Odpowiedzi | Wyświetlone | Ostatni post | |||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Ogłoszenia | |||||||
| 
					
					 Wpłaty na hosting
					
						  [   | 
				31  | 
				373650  | 
				
					 wtorek, 22 kwietnia 2025, 23:12  | 
			||||
| Wątki | |||||||
| 
					
					  [   | 
				54  | 
				127016  | 
				
					 czwartek, 4 stycznia 2024, 17:55  | 
			||||
| 
					
					 | 
				0  | 
				24762  | 
				
					 niedziela, 31 grudnia 2023, 18:16  | 
			||||
| 
					
					 Bez korkownicy?
					
					 | 
				4  | 
				21187  | 
				
					 niedziela, 31 grudnia 2023, 14:49  | 
			||||
| 
					
					 Jest konieczne siarkowanie.......
					
						
					
					 | 
				26  | 
				65835  | 
				
					 czwartek, 21 grudnia 2023, 20:21  | 
			||||
| 
					
					 Dziwne "wino" Pomocy.
					
					 | 
				4  | 
				23944  | 
				
					 czwartek, 21 grudnia 2023, 16:12  | 
			||||
| 
					
					 Korekta pH.
					
					 | 
				2  | 
				26098  | 
				
					 niedziela, 17 grudnia 2023, 21:07  | 
			||||
| 
					
					 Solaris - 2023
					
					 | 
				3  | 
				30240  | 
				
					 czwartek, 14 grudnia 2023, 11:14  | 
			||||
| 
					
					  [   | 
				94  | 
				164173  | 
				
					 wtorek, 12 grudnia 2023, 13:11  | 
			||||
| 
					
					 Zol krzemionkowy + żelatyna
					
					 | 
				8  | 
				30503  | 
				
					 czwartek, 30 listopada 2023, 10:49  | 
			||||
| 
					
					 Poprawienie wytrawnego z Leona & Swensona
					
					 | 
				7  | 
				44224  | 
				
					 czwartek, 16 listopada 2023, 20:27  | 
			||||
| 
					
					 Zaoctowane wino
					
					 | 
				13  | 
				21259  | 
				
					 piątek, 27 października 2023, 14:01  | 
			||||
| 
					
					 Dodawanie cukru przy fermentacji
					
					 | 
				2  | 
				23979  | 
				
					 poniedziałek, 23 października 2023, 18:33  | 
			||||
| 
					
					 Cold Soaking - maceracja na zimno w winach czerwonych
					
					 | 
				0  | 
				61343  | 
				
					 sobota, 21 października 2023, 09:05  | 
			||||
| 
					
					 Coś mi tu nie gra
					
					 | 
				6  | 
				17196  | 
				
					 piątek, 20 października 2023, 06:30  | 
			||||
| 
					
					 Fermentacja wina nie ruszyła - prośba o pomoc
					
						  [   | 
				32  | 
				21376  | 
				
					 środa, 18 października 2023, 17:19  | 
			||||
| 
					
					 Jak długo ( i gdzie) można przechować owoce ( chardonnay)
					
					 | 
				1  | 
				2884  | 
				
					 sobota, 14 października 2023, 15:13  | 
			||||
| 
					
					 Dodawanie bentonitu na etapie fermentacji?
					
					 | 
				2  | 
				2677  | 
				
					 środa, 11 października 2023, 09:45  | 
			||||
| 
					
					 | 
				29  | 
				9153  | 
				
					 poniedziałek, 9 października 2023, 09:46  | 
			||||
| 
					
					 Kiedy butelkować ?
					
					 | 
				5  | 
				3060  | 
				
					 piątek, 6 października 2023, 20:36  | 
			||||
| 
					
					 Biały osad na powierzchni wina
					
					 | 
				3  | 
				3759  | 
				
					 piątek, 6 października 2023, 12:48  | 
			||||
| 
					
					 Fermentacja w miazdze jak długo?
					
						  [   | 
				45  | 
				19937  | 
				
					 poniedziałek, 2 października 2023, 07:07  | 
			||||
| 
					
					 Nierdzewna siatka zmiast mieszania
					
					 | 
				7  | 
				2443  | 
				
					 sobota, 30 września 2023, 07:40  | 
			||||
| 
					
					 Silvaner
					
					 | 
				0  | 
				2189  | 
				
					 czwartek, 28 września 2023, 22:41  | 
			||||
| 
					
					  [   | 
				30  | 
				9644  | 
				
					 poniedziałek, 18 września 2023, 15:27  | 
			||||
| 
					
					 Jakie drożdże do Regenta i Solarisa?
					
					 | 
				1  | 
				2883  | 
				
					 poniedziałek, 18 września 2023, 06:27  | 
			||||
| 
					
					 Wino na drożdżach własnych
					
						  [   | 
				151  | 
				29881  | 
				
					 niedziela, 17 września 2023, 07:05  | 
			||||
| 
					
					 [Kraków i okolica] -poszukiwane pomieszczenie na 'winiarnię'
					
					 | 
				2  | 
				2801  | 
				
					 sobota, 16 września 2023, 17:22  | 
			||||
| 
					
					 | 
				24  | 
				6124  | 
				
					 czwartek, 7 września 2023, 06:43  | 
			||||
| 
					
					 Butelkowanie
					
						
					
					 | 
				29  | 
				5870  | 
				
					 niedziela, 6 sierpnia 2023, 22:35  | 
			||||
| 
					
					 Problem z Klarowaniem
					
					 | 
				0  | 
				2466  | 
				
					 sobota, 15 kwietnia 2023, 20:31  | 
			||||
| 
					
					 Jak nagazować wino w butelce bez refermentacji
					
					 | 
				1  | 
				2336  | 
				
					 poniedziałek, 27 lutego 2023, 15:06  | 
			||||
| 
					
					 Wino zamknięte, płaskie
					
					 | 
				0  | 
				2333  | 
				
					 niedziela, 12 lutego 2023, 21:06  | 
			||||
| 
					
					  [   | 
				85  | 
				22387  | 
				
					 czwartek, 9 lutego 2023, 10:54  | 
			||||
| 
					
					 Jak odgazować wino które ruszyło po zabutelkowaniu?
					
						
					
					 | 
				16  | 
				5473  | 
				
					 wtorek, 7 lutego 2023, 16:51  | 
			||||
| 
					
					 Chipsy - własna produkcja
					
					 | 
				5  | 
				3173  | 
				
					 czwartek, 5 stycznia 2023, 18:57  | 
			||||
| 
					
					 | 
				17  | 
				6494  | 
				
					 środa, 4 stycznia 2023, 11:03  | 
			||||
| 
					
					 Zapach acetonu/ aldehyd octowy
					
					 | 
				13  | 
				4550  | 
				
					 wtorek, 27 grudnia 2022, 22:43  | 
			||||
| 
					
					 FJM na białym winie jako korekta fermentacji z Lalvin 71 b
					
					 | 
				9  | 
				2377  | 
				
					 poniedziałek, 5 grudnia 2022, 11:54  | 
			||||
| 
					
					 Maceracja odmian o owocach jasnych.
					
						
					
					 | 
				27  | 
				8157  | 
				
					 wtorek, 29 listopada 2022, 20:34  | 
			||||
| 
					
					 | 
				12  | 
				2701  | 
				
					 wtorek, 29 listopada 2022, 07:37  | 
			||||
| 
					
					 | 
				3  | 
				2153  | 
				
					 wtorek, 22 listopada 2022, 23:32  | 
			||||
| 
					
					 Pomiar azotu w moszczu
					
					 | 
				10  | 
				2665  | 
				
					 wtorek, 15 listopada 2022, 09:50  | 
			||||
| 
					
					 Dodawanie pirosiarczynu nie zwiększa znacząco wolnego SO2
					
					 | 
				5  | 
				2317  | 
				
					 wtorek, 15 listopada 2022, 09:15  | 
			||||
| 
					
					 Monarch, Abouriou, Syrah
					
						
					
					 | 
				16  | 
				4644  | 
				
					 niedziela, 13 listopada 2022, 19:36  | 
			||||
| 
					
					 | 
				12  | 
				3163  | 
				
					 poniedziałek, 7 listopada 2022, 21:50  | 
			||||
| 
					
					 Kupaże
					
					 | 
				3  | 
				2037  | 
				
					 poniedziałek, 7 listopada 2022, 17:07  | 
			||||
| 
					
					 Pierwsze wino
					
					 | 
				14  | 
				2352  | 
				
					 sobota, 29 października 2022, 17:56  | 
			||||
| 
					
					 Garbniki kontra gorycz
					
						
					
					 | 
				29  | 
				5865  | 
				
					 czwartek, 27 października 2022, 18:20  | 
			||||
| 
					
					 Rondo -brak zapachu i ciała
					
					 | 
				7  | 
				2419  | 
				
					 poniedziałek, 24 października 2022, 09:46  | 
			||||
| 
					
					 Jak zrobić ciemne wino – prośba o pomoc :)
					
					 | 
				2  | 
				1638  | 
				
					 piątek, 21 października 2022, 05:26  | 
			||||
![]()  | 
			
				 Strona 2 z 17 | 
				[ Wątki: 829 ] | Przejdź na stronę Poprzednia strona 1, 2, 3, 4, 5 ... 17 Następna strona | 
| 
			
			 Strefa czasowa: UTC + 1  | 
	
Kto przegląda forum | 
	
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 3 gości  | 
	
			
  | 
		Nie możesz rozpoczynać nowych wątków Nie możesz odpowiadać w wątkach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz dodawać załączników  |