Wypowiedź:
Cz paź 20, 2011 8:21 pm vanKlomp napisał(a):
Czy to jest pytanie?
Odniosłem się tylko do urządzenia, które chcesz kupić na e-bayu. Wskazałem tylko inne działające na tej samej zasadzie. I to wszystko. A Waszych dywagacji na ten temat nie śledziłem.[/
była nieprzyjemna, lekceważąca i nieprawdziwa, stąd moja gwałtowna reakcja. Jeżeli nie śledziłeś tej dyskusji, to skąd wiesz że była nie na temat, To jest ANTYLOGIKA !
Samo bieganie w krótkich spodenkach ( majteczkach-emocje) nie jest niczym złym, wszyscy to kiedyś robiliśmy. Odniosłem sie tylko do Twoich częstych wypowiedzi, o Twoim jakoby 30 letnim doświadczeniu, które bardzo często podkreślasz.
Wypowiedź:
Cz paź 20, 2011 9:30 pm vanKlomp napisał(a):
A skąd ty wiesz ile ja mam lat że odzywasz się do mnie jak do szczeniaka? W krótkich majteczkach to ty biegałeś przed 40-tu laty.Ile musisz mieć tego siana(czyt. złości) żeby się tak rzucać o słowo dywagacje(nie wiem czy odbiegaliście od tematu bo nie śledziłem) Jeśli tak reagujecie m.in ty i kilis to nie dziwię się że coraz więcej osób rezygnuje z udziału w forum.
Wywyższacie się tylko i wyżywacie na nowicjuszach. Tworząc towarzystwo wzajemnej adoracji.
Pozwolę sobie zacytować twoją złotą myśl:Sorki dla innych uzytkowników forum, że musza to czytać...

poziom tej wypowiedzi pozostawiam bez komentarza...a to:
Cz paź 20, 2011 9:30 pm vanKlomp napisał(a):
...Jeśli tak reagujecie m.in ty i kilis to nie dziwię się że coraz więcej osób rezygnuje z udziału w forum.
Wywyższacie się tylko i wyżywacie na nowicjuszach.
To jest zwykłe pomówienie, zacytuj choć jeden mój post, który potwierdził by taką opinię. W stosunku do Pawła tym bardziej.
Sorki za krótkie majteczki, ale przecież nie o krótkie majteczki chodzi...( slang Ricci'ego- sorki-sorry-przepraszam -->jak nie wiesz)
Z mojej strony EOT.