Strefa czasowa: UTC + 1 |
![]() |
Strona 1 z 17 |
[ Wątki: 818 ] | Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 17 Następna strona |
|
|||||||
Wątki | Autor | Odpowiedzi | Wyświetlone | Ostatni post | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|
Ogłoszenia | |||||||
![]() |
Wpłaty na hosting
[ |
31 |
121553 |
wtorek, 22 kwietnia 2025, 23:12 |
|||
Wątki | |||||||
![]() |
Protokoły winifikacji
|
2 |
4486 |
czwartek, 6 lipca 2023, 08:18 |
|||
![]() |
Jak długo może pracować białe wino?
|
2 |
1280 |
piątek, 18 kwietnia 2025, 14:58 |
|||
![]() |
Restart wino półsłodkie
|
4 |
3436 |
środa, 19 marca 2025, 12:52 |
|||
![]() |
Antiflorka
|
10 |
3407 |
poniedziałek, 3 marca 2025, 14:11 |
|||
![]() |
![]() [ |
50 |
30016 |
czwartek, 20 lutego 2025, 21:26 |
|||
![]() |
![]() |
4 |
6854 |
poniedziałek, 3 lutego 2025, 19:36 |
|||
![]() |
![]() [ |
31 |
14572 |
niedziela, 26 stycznia 2025, 17:54 |
|||
![]() |
Wino białe/różowe wytrawne z cukrem resztkowym
|
20 |
7095 |
piątek, 10 stycznia 2025, 17:39 |
|||
![]() |
![]() |
5 |
5905 |
poniedziałek, 23 grudnia 2024, 07:09 |
|||
![]() |
Przygotowanie butelek do wina
[ |
40 |
19085 |
niedziela, 8 grudnia 2024, 22:32 |
|||
![]() |
Sur lie (dojrzewanie na osadzie)
|
28 |
18191 |
środa, 27 listopada 2024, 11:43 |
|||
![]() |
Fermentacja jabłkowo mlekowa FJM
[ |
65 |
53509 |
niedziela, 24 listopada 2024, 20:56 |
|||
![]() |
![]() [ |
138 |
97284 |
czwartek, 7 listopada 2024, 23:17 |
|||
![]() |
Wino domowe - pomoc dla początkującego
|
4 |
6391 |
poniedziałek, 4 listopada 2024, 00:18 |
|||
![]() |
Czy wszystko jest w porządku?
|
6 |
5800 |
niedziela, 20 października 2024, 19:29 |
|||
![]() |
pomysł na ręczne odszypułkowywanie
|
1 |
4073 |
piątek, 18 października 2024, 16:08 |
|||
![]() |
![]() [ |
264 |
101150 |
środa, 9 października 2024, 16:13 |
|||
![]() |
Zimna fermentacja wina ciemnego
|
9 |
6552 |
wtorek, 8 października 2024, 07:05 |
|||
![]() |
temperatura
|
5 |
2729 |
czwartek, 3 października 2024, 22:29 |
|||
![]() |
Muszki octówki a fermentacja w miazdze
|
9 |
6497 |
środa, 2 października 2024, 10:08 |
|||
![]() |
Wino musujące - metoda tradycyjna
|
24 |
12705 |
sobota, 21 września 2024, 14:57 |
|||
![]() |
Maceracja węglowa ( w osłonie CO2 )
|
11 |
7814 |
wtorek, 17 września 2024, 16:44 |
|||
![]() |
Merlot i Chardonnay - jak się za nie zabrać.
|
4 |
5241 |
poniedziałek, 16 września 2024, 02:55 |
|||
![]() |
Wino z NieAliberneta, Leona i muscat Bleu rocznik 2024
|
3 |
2622 |
piątek, 13 września 2024, 14:28 |
|||
![]() |
PVPP
|
16 |
6918 |
środa, 11 września 2024, 18:43 |
|||
![]() |
Pomoc w analizie działań winifikacji
|
12 |
4212 |
wtorek, 10 września 2024, 09:14 |
|||
![]() |
![]() [ |
161 |
124497 |
poniedziałek, 9 września 2024, 08:03 |
|||
![]() |
Johanniter winifikacja
[ |
34 |
14160 |
niedziela, 8 września 2024, 11:00 |
|||
![]() |
jak mierzyć cukier resztkowy
|
2 |
6400 |
wtorek, 3 września 2024, 21:11 |
|||
![]() |
![]() [ |
702 |
147800 |
sobota, 24 sierpnia 2024, 06:11 |
|||
![]() |
Zachowanie owocow na pozniej
|
2 |
4882 |
czwartek, 15 sierpnia 2024, 10:48 |
|||
![]() |
dziwny smak i zapach
|
0 |
5853 |
wtorek, 16 lipca 2024, 13:14 |
|||
![]() |
![]() |
6 |
7147 |
sobota, 6 kwietnia 2024, 23:49 |
|||
![]() |
Jak skutecznie zbadać cukier resztkowy w winie
|
15 |
16284 |
czwartek, 14 marca 2024, 07:17 |
|||
![]() |
Parametry win czerwonych chłodnego klimatu
|
4 |
7193 |
poniedziałek, 22 stycznia 2024, 11:05 |
|||
![]() |
![]() [ |
41 |
26689 |
niedziela, 7 stycznia 2024, 13:53 |
|||
![]() |
![]() [ |
54 |
24948 |
czwartek, 4 stycznia 2024, 17:55 |
|||
![]() |
![]() |
0 |
4609 |
niedziela, 31 grudnia 2023, 18:16 |
|||
![]() |
Bez korkownicy?
|
4 |
3004 |
niedziela, 31 grudnia 2023, 14:49 |
|||
![]() |
Jest konieczne siarkowanie.......
|
26 |
19600 |
czwartek, 21 grudnia 2023, 20:21 |
|||
![]() |
Dziwne "wino" Pomocy.
|
4 |
4776 |
czwartek, 21 grudnia 2023, 16:12 |
|||
![]() |
Korekta pH.
|
2 |
3174 |
niedziela, 17 grudnia 2023, 21:07 |
|||
![]() |
Solaris - 2023
|
3 |
6356 |
czwartek, 14 grudnia 2023, 11:14 |
|||
![]() |
![]() [ |
94 |
39106 |
wtorek, 12 grudnia 2023, 13:11 |
|||
![]() |
Zol krzemionkowy + żelatyna
|
8 |
7685 |
czwartek, 30 listopada 2023, 10:49 |
|||
![]() |
Poprawienie wytrawnego z Leona & Swensona
|
7 |
7679 |
czwartek, 16 listopada 2023, 20:27 |
|||
![]() |
Zaoctowane wino
|
13 |
5368 |
piątek, 27 października 2023, 14:01 |
|||
![]() |
Dodawanie cukru przy fermentacji
|
2 |
6401 |
poniedziałek, 23 października 2023, 18:33 |
|||
![]() |
Cold Soaking - maceracja na zimno w winach czerwonych
|
0 |
7741 |
sobota, 21 października 2023, 09:05 |
|||
![]() |
Coś mi tu nie gra
|
6 |
7073 |
piątek, 20 października 2023, 06:30 |
|||
![]() |
Strona 1 z 17 |
[ Wątki: 818 ] | Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 17 Następna strona |
Strefa czasowa: UTC + 1 |
Kto przegląda forum |
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości |
|
Nie możesz rozpoczynać nowych wątków Nie możesz odpowiadać w wątkach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz dodawać załączników |