RobertR napisał(a):
Chciałem podziękować za olanie mnie w niniejszym wątku. Zaoferowałem z mojego publicznie dostępnego fotosika ogromny wybór dobrej jakości zdjęć często b. efektownych przerobówek. Zaproponowałem konkretne. Na forum zdjęć wrzucać się nie nauczyłem, bo nie chcę zaśmiecać serwera, wolę za własne opłacić fotosika i z niego wklejać linki.
Rozumiem że moje zdjęcia nic nie wnoszą, no problem, na przyszłość nie będę się wpraszał, rozumiem że zdjęcia oblodzonych winorośli z miejsc "trudnych" do uprawy są ciekawsze niż realnych jej efektów.
Robert, zaręczam Ci, że cię nie olałem ani nic złego ani złośliwego nie miałem na myśli uczynić.
Zdjęcia Twoja nawet poprzeglądałm - rzeczywiście ładne i dobrej jakości. Ale w Twoim linku jest ich z 1000 - i tutaj nie miałem czasu, żeby za Ciebie dokonać wyboru i się użerać z ich wstawianiem na forum. Ani też nie czuję się decyzyjny, żeby wybrać czy może Negru czy może Roesler zasługują na pokazanie.
To w zamyśle miał być czyn społeczny, z demokratycznym wyborem.
PS. Kilka innych zdjęć też pominąłem - gdzie np. była widoczna ręka kolegi prezentującego grono. Tak założyłem, że nie pokazujemy ludzi. Proszę się nie obrażać.
Na przyszłość, jeśli się zdarzy kontynuacja, jednak trzeba zasady lepiej doprecyzować.
PS.2. Polecam Kolegom, zamówić sobie kalendarz taki jaki jest. Jak będzie zainteresowanie, to będziemy mogli akcję powtórzyć i lepiej się przygotować. Coś się będzie działo, więcej, niż powolna degradacja...