olmek napisał(a):
...Bez urazy, ale od pewnego czasu odezwy, manifesty, protesty, zarzucanie innym głupoty i braku rozsądku stały się Twoją ulubioną formą wypowiedzi. Nie dociekam nawet, czy uprawnioną.
Jeżeli jeszcze się nie obraziłeś, to proponuję byś raz jeszcze opracował taką instrukcję , przyklei się ją i będzie po sprawie...
Kuba, skoro tak twierdzisz to pewnie masz rację. Choć z drugiej strony nie bardzo pamiętam abym składał jakieś inne protesty czy manifesty w ostatnim kwartale. Co do tej instrukcji to była prawdopodobnie podpięta pod jakiś "obojętny" temat i dlatego nie mogę jej znaleźć. Oczywiście, powtarzać się nie będę, ludzie i tak nie zwracają uwagi na to co piszesz; nawet jeśli napiszesz jak złapać za nogi Pana Boga to i tak po 2 dniach nikt o tym nie pamięta. Mój wniosek z kilkuletniego pobytu na forum jest taki, że piszemy wyłącznie dla siebie. Zapewne wielu forumowiczów doszło do podobnych konstatacji bo od dawna ich nie widzę.
Ludziom których uraził mój protest wyjaśniam, że nie mam nic przeciw aby prosić o identyfikację tego czy owego. Jeśli jednak oczekujecie, że ktoś poświęci kilka godzin aby rozpracować wasze NN to bądźcie tacy mili i uprzejmi i zadajcie sobie trud zrobienia zdjęć które odpowiednio dokumentują cechy waszych ulubieńców.