1stgreen napisał(a):
W pełni rozumiem rozterki userów. Jednak podzielam zdanie Macieja - na wino.org modowie (m.inn. ja i Maciej) mają masę roboty. A bierze się to stad, że mało kto przy rejestracji czyta regulamin nie mówiąc o stosowaniu się do niego. Często starszym użytkownikom pozwala się na więcej - a to by forum było klimatyczne i/lub dla dobra sprawy. Na zasadzie wzajemnego zaufania - user zna granice <--> my czuwamy. Są tematy zakazane, kontrowersyjne itp (odbiegające od ogólnych zasad, regulaminu). Jak tylko pisze się z sensem na ich temat, na poziomie i zarazem wnoszą coś nowego, twórczego do forum to pozwalamy tematowi się rozwijać (aczkolwiek modowie czuwają

)
Pawle ,
Bardzo sobie cenie Twoje zdanie.
Współczuję tej masie roboty ? moje uznanie.
Ale ja nie wnoszę tu reklamacji , bo to nie to forum i nie ten czas.
Reklamowałem u Macieja w swoim czasie i na właściwym forum i mnie olał.
Nikt się tym nie zainteresował ; moderatorzy tamtego forum którzy pisują TU od czasu do czas ,to: 1stgreen, DarekRz, Maciej, Shron. Wesoły. (może jeszcze ktoś ?)
Usunięcie komuś 80 postów na 120, to nie jest normalna standardowa procedura i w dodatku bez powiadomienia o tym delikwenta, tymbardziej ,że to były posty merytoryczne !!!!
PS
Wybacz, ale środowisko moderatorów przypomina mi trochę środowisko lekarzy.
Bronią się wzajemnie za wszelką cenę.
Nawet nożyczki pozostawione w brzuchu pacjenta przez chirurga daje się wytłumaczyć tym ,że niestety, ale musiał sobie golnąć kelicha i rence mu ddrżały , bo patrząc na pokroione bebechy onacy bez kelicha nie da się wytrzymać .
Cytuj:
Tu na winogronach od pewnego czasu źle się zaczyna dziać. I to nie jest tylko moje zdanie. Może głównie za przyczyną braku dostatecznej ilości moderatorów i/lub czasu.
Martwi mnie to bardzo bo jako jeden z pierwszych użytkowników związany jestem z tym forum od samego początku tak jak Grześ S. i Janusz.
Ta kwestia wymaga odrębnej dyskusji.
Wstępnie podzielam opinie mojego immiennika (zypsek)