No to moze warto by bylo to jakos posegregowac tematycznie? Na razie jest alfabetycznie i nie wyglada to za ladnie (jezeli chodzi o funkcjonalonosc). Zgodzi sie ktos ze mna?
Z ta modulowoscia to doskonale rozumiem o co chodzi. Bawie sie troche webmasteringiem. Jednakze od strony technicznej jest to tylko kewstia poswiecenia czasu

. Warto by tez bylo zwrocic uwage ne puste strony. Obecnie raczej odchodzi sie od tej formy i dorzuca sie cos do menu jak jest to juz gotowe.
Nie chcialbym byc odebrany jako jakis krytykant! Moje spostrzezenia mozna potraktowac jako jakies wskazowki poprawiajace funckjonalnosc serwisu (przynajmniej moim zdaniem

). Jak juz pisalem wczesniej strona bardzo mi sie podoba (szczegolnie intro z winorosla

)
Do Janusza: gdzies zniknal moj dluzszy wywod na temat pomocy.
W skrocie napisze to tak: wiedzy do pisania artykulow nie mam, wiec nie bede powielal ksiazek. W ramach jak bede zdobywal pewne doswiadczenie postaram sie vortal wesprzec jakimis uwagami, lub tez zdjeciami

:.: "When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen" :.: