Teraz jest czwartek, 12 lutego 2026, 08:45

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
PostNapisane: sobota, 29 marca 2008, 22:51 
przedszkolak
przedszkolak

Panie Henryku. Ja nie jestem tak lotny jak większość tu ludzi. Dopiero co na kilku sztobrach mam pierwsze listeczki. Kilka razy już zostałem sprowadzony do pionu chociaż nie wiem dlaczego. Przecież udałem się do Pana /do was jako laik i myślałem że takim ludziom właśnie służy to forum. No bo przecież Ci co mają to w jednym tak zwanym paznokciu jak Pan Janusz to przecież nie potrzebują tego forum bo i tak wszystko wiedzą. ale tacy jak my? Pytam Pana czy jeśli popełniam jakieś błędy to czy dlatego nie powinienem tu zabierać głosu czy właśnie dlatego powinienem by ktoś z wiedzących zechciał mi wyjaśnić że nie mam racji i że mam robić tak a nie inaczej? Pytam Pana bo jestem tu nowy ale nawet jako nowego odsyła mnie się do innych serwisów albo do google. Pytanie moje jest więc merytoryczne Czy to jest forum dla takich nowicjuszy czy tylko dla mistrzów i ekspertów?
Jeśli i tym razem kogoś lub Pana uraziłem to zaznaczam że to nie było moim zamiarem.
Wojtek

Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 30 marca 2008, 11:47 
Kiper
Kiper

Wprawdzie nie jestem administratorem, ale wydaje mi się, że rozwiązaniem problemu mogłoby być utworzenie specjalnego działu dla początkujących. Większość forów specjalistycznych ma taki dział.
Można by tam zrobić specjalny wątek z linkami do artykułów o podstawach uprawy np. o cięciu, ukorzenianiu itp. i FAQ. by się też przydał.
Nie mam racji?

Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 30 marca 2008, 14:57 
Ekspert
Ekspert

[quote="riesling"]Wprawdzie nie jestem administratorem, ale wydaje mi się, że rozwiązaniem problemu mogłoby być utworzenie specjalnego działu dla początkujących. Większość forów specjalistycznych ma taki dział.
Można by tam zrobić specjalny wątek z linkami do artykułów o podstawach uprawy np. o cięciu, ukorzenianiu itp.

Nie jestem administratorem więc propozycję też popieram.
Sam próbowałem kiedyś tam zebrać wszystkie linki w temacie
korzeni podpowierzchniowych i głębokości sadzenia
krzewów winorośli. Może gdzieś to jeszcze jest ?
Cytuj:
i FAQ. by się też przydał.
Nie mam racji?

Moim zdaniem masz rację
A FAQ jest, ale w menu górnym (w bocznym-głównym menu w dziale FAQ pusto)

Strefa czasowa: UTC + 1