O, fajnie!
U mnie wygląda to tak:

Uploaded with
ImageShack.usWięc nie za bardzo wiem o co chodzi z tymi marginesami...
Mam monitor CRT 17" w rozdzielczości 1024x760px
Cytuj:
- nie działają przyciski "odpowiedz" i "quote" (swoją drogą skoro ten motyw jest spolszczony to powinno być "cytuj"),
U mnie nie działa także "odpowiedz" Nie wiem czy to nie jest może wina niezgodności tej skórki i naszego phpBB (?)
Cytuj:
- banner: kliknięcie mogłoby przenosić na stronę główną, niepotrzebna jest za to pusta przestrzeń pod nim,
Owszem, pustą przestrzeń zalatwię, jak tylko ją zlokalizuję, a baner... nie jest to może do ustawienia "poza" skórką tj. w konfiguracji forum?
Cytuj:
- trochę słabo widoczne są białe napisy na żółtym tle - dotyczy to w szczególności menu na górze strony.
A motyw oczywiście ładny.
Pomału z tym dłubię

A motyw się jeszcze zmieni - większą część zieleni zmienię na żółty(niefajnie wyglądają te zielenie na moim CRT) i będzie ładniejszy
Podsumowując:
tutaj jest "trochę więcej" zabawy, niż tylko zmiana grafiki; szczegolnie dużo jest dłubania w plikach konfiguracyjjnych, gdzie mam często problem ze zlokalizowaniem dannych części. Nie jestem programistą ani informatylkiem, a grafiką zajmuję się amatorsko, więc proszę o wyrozumiałość
gsapijaszko: mam pprośbę o zgranie i przesłanie mi zainstalowanych styli prosilver i subsilver ponieważ chcę je porównać(a dzialają dobrze) i będę mial punkt odniesienia do dalszego tworzenia.
Pozdrawiam,
Jakub