ZbyszekTW napisał(a):
Zaczynam zauważać, że chyba chodzi o ilość, a nie o jakość postów, które pisze kol. Dolnoslonzok. Jak wcześniej jeszcze było coś ciekawego, acz kontrowersyjnego, ale merytorycznie opartego na historii... Tak teraz jest już tylko

...
Jaki cel ma ta autopromocja? I czy na pewno forum winogrona.org jest właściwym dla niej miejscem....(...)
Zbyszku, doprawdy uważasz, że piszę, by zyskać poklask? Nauczyciel ma gdzie zabłysnąć i pół do popisu dla potomnych mu nie brakuje.
wolq napisał(a):
(...)
Średniointeligentyna osoba za którąś kolejną sugestią podejrzewam że już dawno by się zreflektowała, iż powód do drwin nie bierze się ani z powietrza ani z szaslesów uprawianych.
Może to kwestia jakiejś wrodzonej ułomności lub braku miłości rodzicielskiej w dzieciństwie... .(...)
Gdybym był moderatorem, ukarałbym innego forowicza, gdyby napisał coś takiego w stosunku do Ciebie. Brak kultury, chamstwo, prymitywne odzywki to pokłosie frustracji. To rodzi takie zachowania. Współczuję Ci zmagań z uprawą w corocznym ryzyku objęć mrozów grożących uprawie. Życzę zatem, mimo Twojego zachowania, ocieplenia klimatyu, by frustracja związana z uprawą winorośli w tak niedogodnym klimacie Twojej lokalizacji minęła, a spojrzysz dzięki temu bardziej przyjaźnie na świat. Bez odbioru.
P.S.
Wystarczy dodać mnie do ignorowanych, a żyć będziesz spokojniej.
PiotrSz napisał(a):
.
Wskaż gdziekolwiek promuję swoje Stowarzyszenie, a raczej hospicjum dla starych psów i kotów w potrzebie, które prowadzę z żoną. Łatwo odnaleźć nas na FB, a jak już promujesz moją organizację, to nawet 5 zł od Ciebie będzie cenne, bo faktury za leczenie i terapię naszych zwierząt to 4 tys. miesięcznie, nie mówiąc o kosztach własnych, paliwa, itp., pracy często 24 h przy tych biedakach. Zapraszam, wpadnij, poznaj nas, ocen mnie wtedy. Szermujesz swoim wykształceniem, ale prawdą są słowa moich babć: "Pamiętaj, jest różnica między człowiekiem prostym a prostakiem. Nawet tytuł i wykształcenie nie zmieniają tu sprawy."
Czas na mnie.