heavy napisał(a):
Troszeczkę kolego źle mnie zrozumiałeś:
1.Post wymazałem dlatego żeby wątek nie zboczył z tematu i abyś uzyskał pełną informację!!
2.Pisząc o poziomie dyskusji odniosłem się jedynie do Shron-a, do którego mam żal, że nie wiedząc czemu mnie zaatakował?????
Pozdrawiam i życzę trafionych zakupów!!!!!
Waldek: gdybyś nie usunął wcześniejszego posta, to by można było przeczytać Twoje oburzenie, że wszyscy chwalę e-sadzonkę jak za granicą w szkółkach jest taniej i lepiej.
Ja tylko zwróciłem Ci uwagę, że obecnie każdy może założyć firmę z dystrybucją sadzonek i działać sprawniej oraz taniej (ale jak na razie e-sadzonka jest od paru lat w czołówce jeżeli chodzi o ceny i profesjonalizm). Z pewnością w tym wypadku ludzie będą też polecali nowe firmy - o ile się wykażą.
Druga sprawa na jaką zwróciłem Tobie uwagę to pewna niekonsekwencja: w temacie
wydarzenia/czat-z-bienczykiem-i-historykiem-wina-dorota-lewan-t5710.htmlnapisałeś:
Cytuj:
star napisał(a):
Wymagane jest logowanie aby wziąć udział w czacie, tak więc proszę założyć sobie konto.
Tylko jak????
Nie każdy zna angielski!!!
Czy nie można by tej procedury przeprowadzić w języku polskim???????????
Może czat też przeprowadzić w języku angielskim.
Czy chodzi o to...czym mniej uczestników tym lepiej????
Jednocześnie kolegę, który zapytał o nasze doświadczenia w zakupie dobrej jakości sadzonek odsyłasz do wyszukiwarki i szkółek na zachodzie (bez konkretnych namiarów i doświadczeń).
Jeżeli w/g Ciebie był to atak na Twoją osobę, to przepraszam, ale przy tych samych kryteriach spora ilość użytkowników powinna się do Ciebie nie odzywać.
:.: "When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen" :.: