podkarpaciarz napisał(a):
Witam
faktycznie , nazwiska prosiłbym nie przekręcać, Piotra który zaczał ładnie wątek prosiłbym żeby go tez zakonczył bo pieniążki dostał z powrotem ale jakos o tym nie napisał. Cieknące krany fakt wymieniam i już od tego producenta nie sprowadzam (przypominam Zenku że jeden od razu dostałeś na wymianę zaraz po zgłoszeniu awarii). Raczej zajmuje się sprzedażą a mniej udzielaniem informacjii, stąd czasem pomijam jakies dłuzsze korespondecje zwłaszcza po 5 , 6 liście z którego nic nie wynika potem.Macie pojęcię że rekord to jest 18 listów w sprawie zakupu sekatora (który nie został nigdy zreszta potem zamówiony).W razie pytan prosze na priv lub na maila sklepowego, jest sprawdzany 2 razy dziennie.
No to sprawy mają się jeszcze gorzej. Okazuje sie, że Pan Maciej, nie tylko nie wymienia kranów, ale jeszcze twierdzi, że to uczynił.
Muszę jednak przyznać, ze otrzymałem w styczniu obietnicę wymiany jednego kranu wraz z realizacją innego zamówienia, które... nigdy nie zostało zrealizowane.
Dla przypomnienia, wysłałem Panu Maciejowi stosowny cytat z jego e-mail'a w którym tę sprawę porusza.Nie czekam już na wymianę wadliwych kranów (nierdzewne z obrotowymi wylewkami), choć sporo kosztowały. Zamontowałem do zbiorników stare zwykłe, a miało być tak pięknie.
Na e-mail'e od stycznia nie dostaję odpowiedzi.