Teraz jest niedziela, 15 czerwca 2025, 17:48

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 31 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: piątek, 23 lipca 2010, 21:13 
nowicjusz
nowicjusz

Miesiąc temu zamówiłem i zapłaciłem za drut do dziś nie dostałem ani drutu ani zwrotu pieniędzy.
Będę informował co dalej.
Piotrk.

PostNapisane: piątek, 23 lipca 2010, 21:20 
Kiper
Kiper

A co to? Nic w sieci na temat nie znalazłem (chociaż przyznam - za wnikliwie nie szukałem). Może jakiś link?

PostNapisane: piątek, 23 lipca 2010, 21:26 
Ekspert
Ekspert

Toż to sklep podkarpaciarza

PostNapisane: sobota, 24 lipca 2010, 11:45 
nowicjusz
nowicjusz

Witam.
... chciałbym ostrzec innych że Panu Surze / niech mnie miejscowi puryści językowi poprawią jeśli źle odmieniam/ brakuje poszanowania dla klienta i jego pieniędzy.
Pozdrawiam Piotr.

PostNapisane: sobota, 24 lipca 2010, 16:42 
Ekspert
Ekspert

Lokalizacja: Wrocław/Piława Region Dolnego Śląska AOC Pogórze Sudeckie
To, że ostrzegasz przed niesolidnym dostawcą to bardzo dobrze. I tu i na wino.org.pl mamy swoich "ulubionych" sprzedawców i sklepy internetowe, które są nadzwyczaj solidne. Właściwą opinię ci ludzie wyrobili sobie w dużym stopniu dzięki forom właśnie.

PostNapisane: niedziela, 25 lipca 2010, 11:05 
czeladnik
czeladnik

Piotrk-z sklepem internetowym p.Macieja Sury mam ,,przyjemnosc'' korespondowac od 2 miesiecy.Chcialem tam zamowic pare rzeczy,ale sam widziales jak wygladaja opisy przedmiotow do sprzedazy.Np.prasa cricco 50kg podana cena i nazwa firmy BCM .Poprosilem o specyfikacje lub zdjecie prasy ktora sprzedaje p.Maciej zeby wiedziec za co wplacam pieniadze bo na stronie WINNICA SHOP nie ma zdjec i dostalem odpowiedz ze jutro (30 czerwca) do dzisiaj CISZA.Na stronie w/w sklepu jest telefon pod ktory od 3 tyg,nie mozna sie dodzwonic ,a pozostawione przezemnie,nagrania na automatyczna sekretarke sa bez odzewu.Szkoda ze sklep ,,dziala'' w ten sposob bo mialem tam zamiar zostawic troche kasy.Moze wlasciciel zrobil sobie wakacje(kazdy ma kiedys urlop) tylko szkoda ze nie powiadomil o tym swoich klientow.

PostNapisane: sobota, 31 lipca 2010, 19:59 
Kiper
Kiper

Kupiłem u tego Pana dwa nierdzewne krany (z obrotową wylewką) do zbiorników fermentacyjnych. Oba, mniej lub bardziej ciekną, na obiecaną wymianę tylko jednego (bardziej cieknącego), czekam już od stycznia br. Nie wygląda to więc na urlop...

PostNapisane: niedziela, 1 sierpnia 2010, 14:53 
czeladnik
czeladnik

Witam
faktycznie , nazwiska prosiłbym nie przekręcać, Piotra który zaczał ładnie wątek prosiłbym żeby go tez zakonczył bo pieniążki dostał z powrotem ale jakos o tym nie napisał. Cieknące krany fakt wymieniam i już od tego producenta nie sprowadzam (przypominam Zenku że jeden od razu dostałeś na wymianę zaraz po zgłoszeniu awarii). Raczej zajmuje się sprzedażą a mniej udzielaniem informacjii, stąd czasem pomijam jakies dłuzsze korespondecje zwłaszcza po 5 , 6 liście z którego nic nie wynika potem.Macie pojęcię że rekord to jest 18 listów w sprawie zakupu sekatora (który nie został nigdy zreszta potem zamówiony).W razie pytan prosze na priv lub na maila sklepowego, jest sprawdzany 2 razy dziennie.

PostNapisane: niedziela, 1 sierpnia 2010, 15:08 
czeladnik
czeladnik

aha i przy okazji nie mamy prasy cricco marki BCM, to dwa rózne produkty, przy prasach BCM podajemy wymiary kosza bo to chyba najistotniejsze.Pozdrawiam

PostNapisane: niedziela, 1 sierpnia 2010, 15:57 
Kiper
Kiper

Mnie ta sprawa nie dotyczy ale nie chciałabym handlować z człowiekiem, który nie chce odpowiadać na pytania tylko dla siebie trzyma informacje.Szanujmy się nawzajem, nikt dzisiaj nie kupuje kota w worku.

PostNapisane: niedziela, 1 sierpnia 2010, 19:30 
czeladnik
czeladnik

rozumiem ze próbowała mnie pani o cos pytac i nie odpowiadałem?

PostNapisane: niedziela, 1 sierpnia 2010, 19:39 
czeladnik
czeladnik

zaczyna sie ta dyskusja robic personalna, wiec chyba koncze , mam nadzieje ze Piotr dokonczy bo jakos zapomniał --kontynuowac temat --. A nalezałoby uczciwie dokończyć.
A tak na marginesie, jdna klientka - winiarka z Rzeszowa wykorzystała moje zaufanie , odebrała towar i nigdy nie zapłaciła. I co mam na tej podstawie o wszystkich winiarzach z Rzeszowa opinię sobie wyrabiać? Jasne ,że nie.Ale w drugą strone jak widze to łatwo funkcjonuje.Ba , w koncu to forum.Pozdrawiam

PostNapisane: wtorek, 3 sierpnia 2010, 17:11 
Kiper
Kiper

podkarpaciarz napisał(a):
Witam
faktycznie , nazwiska prosiłbym nie przekręcać, Piotra który zaczał ładnie wątek prosiłbym żeby go tez zakonczył bo pieniążki dostał z powrotem ale jakos o tym nie napisał. Cieknące krany fakt wymieniam i już od tego producenta nie sprowadzam (przypominam Zenku że jeden od razu dostałeś na wymianę zaraz po zgłoszeniu awarii). Raczej zajmuje się sprzedażą a mniej udzielaniem informacjii, stąd czasem pomijam jakies dłuzsze korespondecje zwłaszcza po 5 , 6 liście z którego nic nie wynika potem.Macie pojęcię że rekord to jest 18 listów w sprawie zakupu sekatora (który nie został nigdy zreszta potem zamówiony).W razie pytan prosze na priv lub na maila sklepowego, jest sprawdzany 2 razy dziennie.

No to sprawy mają się jeszcze gorzej. Okazuje sie, że Pan Maciej, nie tylko nie wymienia kranów, ale jeszcze twierdzi, że to uczynił.
Muszę jednak przyznać, ze otrzymałem w styczniu obietnicę wymiany jednego kranu wraz z realizacją innego zamówienia, które... nigdy nie zostało zrealizowane.
Dla przypomnienia, wysłałem Panu Maciejowi stosowny cytat z jego e-mail'a w którym tę sprawę porusza.Nie czekam już na wymianę wadliwych kranów (nierdzewne z obrotowymi wylewkami), choć sporo kosztowały. Zamontowałem do zbiorników stare zwykłe, a miało być tak pięknie.
Na e-mail'e od stycznia nie dostaję odpowiedzi.

PostNapisane: wtorek, 3 sierpnia 2010, 20:55 
czeladnik
czeladnik

odpisałem na priv i na pocztę, tyle w temacie.Prosze o kontakt z administratorem albo moderatorem forum, krytykujcie sobie sklep ile chcecie ale natrzasanie sie z nazwiska i podawanie go w temacie postu uwazam za lekka przesadę.

PostNapisane: wtorek, 3 sierpnia 2010, 21:04 
nowicjusz
nowicjusz

witam ponownie
Informuję że pieniądze dostałem i doczekałem się słowa przepraszam, ja sprawę moją uważam za zamkniętą. Pozdrawiam .

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 31 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1