piotrek7725 napisał(a):
Jeśli ktoś nie będzie mógł potwierdzić zamówienia w wyżej podanym terminie proszony jest o kontakt na PW do mnie.
ETYKIETY BĘDĄ WYSYŁANE TYLKO ZA POBRANIEM
Hej Piotrek.
A nie mógłbyś zrobić tak jak tu:
poszukiwana-poszukiwany/oznaczniki-zaciskowe-gdzie-moglbym-kupic-t4425.html?hilit=etykiety%20tyvek&start=180i potem tu w 2011r gdy organizowała KUNEG?
poszukiwana-poszukiwany/oznaczniki-zaciskowe-gdzie-moglbym-kupic-t4425.html?hilit=etykiety%20tyvek&start=210Nikt nikogo nie oszukał.
Za same pobrania pocztowe dla każdego 10zł więcej bęedzie.
Wtedy gra nie warta swieczki bo koszt np 300szt zrobi się z 16zł na 26zł a to wielka różnica.
Dawaj namiary na przelew. Nie wiem czy bezpieczniej ale wygodniej. Taka jest moja propozycja. Zrobisz jak uważasz.
Ja tam się w pobrania nie będę bawił i zamówię 1000szt samodzielnie - raz już organizowałem akcję tego typu.
Piotrze Wysłałem do Ciebie PW z zapytaniem o przelew i ewentualnym potwierdzeniem.
Pytanie z innej beczki - do prawidłowego ukorzeniania przydałby się wosk np Rebwash - jaki zamawiałem 2 lata temu w akcji. Ten mój powoli się kończy a etykiety już się skończyły. Odnośnie pisaków - ja uzywam olejowych z kulka wewnątrz - wytrzymują ze 3 lata na swiezym powietrzu - sprawdzone. Kupiłem w zwykłej hurtowni z artykułami biurowymi. OSTRZEŻENIE dla chętnych na takie pisaki - nie kupujcie marki
PATIO PAINT MARKER - mają dziwną farbę która zasycha zanim pojawi się na rysiku a smierdzi jak kiedyś klej do plastikowych modeli samolotów. Kupiłem 2 szt i oba do dupy. Teraz mam
MUNGYO PAINT MARKER i pisze normalnie oraz śmierdzi farbą olejną.
Pozdrawiam