|
widzisz heavty nie chciałbym być nieuprzejmy ale w skrucie wyjaśnie ci coś
zawsze można podzielić ludzi na kilka katregori kiedyś ważnym argumentem był kolor skóry ,wyznanie , poźniej przynależność do jakieś organizacji i niby czsy się zmieniają ale...
dla mnie jedynym rzeczą która ma jakieś znaczenie (jednocześnie nie powoduje że ktoś jest gorszy czy lepszy) jest taka jedna piękna cecha
tą cechą jest wyobraźnia , niektórzy mają ja ale nie potrafią z niej kożystać inni jej nie mają, ostatnia grupa ludzi ta dla mnie najcenniejsza obdarzona jest niezwyklym zmysłem tworzenia nowych (niezrozumiałych dla większości) idei ,a szkoda, nie tródź się aby to zrozumieć ,
jeśli napisałem że możliwe jest posadzenie drzewek zamiast słupków to udowodnij mi że tego nie można zrobić , można znaleźć różne argumenty przeciw jak ostatni leffa że drut zaobrączkuje drzewko które się złamie ale w czym problem wystarczy dać pod drut szerszą opaskę tak jak robi się przywiązując drzewka do palików aby rosły prosto i po problemie i po to jest forum aby przewidzieć takie problemy ,: podobnie można zrobić wyciskarkę do soku która będzie działała na zasadzie ruchu obrotowego no ale jeśli ktoś nie poradzi sobie z wyobrażeniem tego to co? to nic .
może kiedyś ktoś taką wyciskarkę zrobi i coś komuś udowodni ale co z tego , można wymyślęć jeszcze wiele ciekawych rzeczy które spowodują że nasza winnica będzie wyjątkowa niepowtarzalna , nie każdy przeciesz potrzebuje zrobić coć zaskakującego zawsze można pójść do sklepu wydać kilkaset złotych na słupki , pójść do obi kupić dziesięciolitrową wyciskarkę do soku za 480zł (wrocław bielany) i wpożądku, heavy pytanie gdzie jest twoje miejsce, bo moje chyba już wszyscy wiedzą.(tak na koniec naprawdę nie męcz się jak nie masz do dodania czegoś na temat , szkoda twojego cennego czasu)
ave
zbigu
|