Teraz jest wtorek, 24 lutego 2026, 17:55

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 157 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 26 sierpnia 2008, 19:23 
Kiper
Kiper

Ja wyjezdżam jutro o 9,00 i niech sie nawet pali. Od tego momentu żadnego dostępu do netu mieć nie będę i żadne ustalenia już do mnie nie dotrą.

Nie po to bujam sie przez całą Polskę, nie po to zrezygnowałem z Jasła (fakt, że mój pech w tym wszystkim mi pomógł), żeby zrobić najdroższe zakupy sadzonek w swoim życiu :P :P :P
Jakby nie było, nadrzędnym celem spotkania, jest integracja grona forumowiczów, tudzież miłe spędzenie czasu. Kto przyjedzie to jest wielki. Niezależnie od frekwencji i tak mam zamiar miło spedzić czas.

W sprawach formalnych - np. odnośnie czasu i miejsca spotkania proszę kontaktować sie na moją kom. Piszę to głównie do Dominiki, jako "głównego sprawcy"

Andrzej + K

A według mego zdania najlepsza żywa i to bez opakowania.

Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 26 sierpnia 2008, 19:44 
Ekspert
Ekspert

Kochani, nie mam już siły aktualizować listy, więc tylko na szybko - nie stawi się Bajtek, i w konsekwencji tego Zypsek.

Nie mam jeszcze potwierdzeń od wszystkich, ale mam nadzieję, już niewiele się zmieni.

Ponieważ nikt nie zgłaszał zastrzeżeń co do godziny spotkania, to umówmy się na 12.00 tak jak Grześ napisał, przed wejściem. Mam nadzieję, że się jakoś rozpoznamy :wink: Ja wiem, jak wygląda Grześ, ale reszty nie miałam okazji poznać, więc jak zobaczycie naszą czwórkę (my z Agą i naszymi mężami) to podchodźcie i się meldujcie :wink:

Jeśli ktoś się spóźni to będziemy się łapać w szkółce.

Ja również liczę na super zabawę, a sadzonki to tak naprawdę tylko dodatek.

Jestem pod wrażeniem zwłaszcza osób, które zdecydowały się przyjechać z daleka, nie bacząc na koszty i trudy podróży.

Aha - plan dnia nie uległ zmianie - czyli najpierw zwiedzamy szkółkę, potem jedziemy do Aldena. Wieczorkiem ognisko i popijawa 8)

To do zobaczenia - ja oczywiście jeszcze do piątku będę na forum, więc jakby co to piszcie.

Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 26 sierpnia 2008, 19:46 
Ekspert
Ekspert

[quote="jantar"]Ja wyjezdżam jutro o 9,00 i niech sie nawet pali. Od tego momentu żadnego dostępu do netu mieć nie będę i żadne ustalenia już do mnie nie dotrą.

Nie po to bujam sie przez całą Polskę, nie po to zrezygnowałem z Jasła (fakt, że mój pech w tym wszystkim mi pomógł), żeby zrobić najdroższe zakupy sadzonek w swoim życiu :P :P :P
Jakby nie było, nadrzędnym celem spotkania, jest integracja grona forumowiczów, tudzież miłe spędzenie czasu. Kto przyjedzie to jest wielki. Niezależnie od frekwencji i tak mam zamiar miło spedzić czas.

W sprawach formalnych - np. odnośnie czasu i miejsca spotkania proszę kontaktować sie na moją kom. Piszę to głównie do Dominiki, jako "głównego sprawcy"

Andrzej + K

Adrzejku, mam prośbę - zamelduj mi smsem, jak dotrzecie na miejsce!

Uważajcie na drodze!!!!

Tytuł:
PostNapisane: środa, 27 sierpnia 2008, 19:19 
mistrz
mistrz

Informuję,że Kasia Bieława dojechała z okolic Zielonej Góry.Zameldowała się w Ośrodku "Marina" nad Zalewem Zemborzyckim. Zupełnie przypadkiem przywiozła ze soba Andrzeja, znanego bardziej jako "Jantar".Rozpalaja ognisko.To znak,że spotkanie niechybnie odbędzie się...

Tytuł:
PostNapisane: środa, 27 sierpnia 2008, 19:59 
Ekspert
Ekspert

Jak ognisko już jest to my tez będziemy :) Pozdrowionka

Tytuł:
PostNapisane: środa, 27 sierpnia 2008, 20:15 
Ekspert
Ekspert

No proszę, wcześnie zaczeli :mrgreen:

Tytuł:
PostNapisane: środa, 27 sierpnia 2008, 20:21 
Ekspert
Ekspert

Nie zapomnijcie o dokumentacji fotograficznej?

Tytuł:
PostNapisane: środa, 27 sierpnia 2008, 20:47 
Ekspert
Ekspert

... gotowe sprawozdanie byś chciał? fotorelację? ranking odmian pozlotowych? ... tak bez żadnego wysiłku??? Nie ma lekko!!!

Muszę pomyśleć co będziemy z tego miały :) bo my takie bardziej wyrachowane jesteśmy....
Najlepiej wsiadaj w pociąg, jeszcze zdążysz, dobrze Ci radzę :D

Tytuł:
PostNapisane: środa, 27 sierpnia 2008, 21:24 
Ekspert
Ekspert

Życzę udanej zabawy i ...zazdroszczę. Niestety termin był dla mnie zupełnie nierealny.

Pozdrawiam
Daniel

Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 28 sierpnia 2008, 19:02 
czeladnik
czeladnik

Ja również przyłączam się do życzeń udanej zabawy :D wypijcie za zdrowie nieobecnych, a Wam zazdroszczących :D Pozdrawiam Beata

Ps. Mam wesele- w sobote, na szczęście nie moje :!:

Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 28 sierpnia 2008, 20:58 
Kiper
Kiper

[quote="DW"]Życzę udanej zabawy i ...zazdroszczę. Niestety termin był dla mnie zupełnie nierealny.

Pozdrawiam
Daniel

Dla mnie termin też jest nieodpowiedni, choć to bliziutko. Jutro ruszam na Jasło.
Bawcie się dobrze :wink:

Tytuł:
PostNapisane: piątek, 29 sierpnia 2008, 19:36 
Ekspert
Ekspert

Z jasła do Lublina tylko 230 km. Więc po konweńcie zawijać się i na domki do Lublina :lol: . A tam się wymienimy wrażeniami :D

Pozdrawiam - Grzesiek

Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 31 sierpnia 2008, 13:11 
Ekspert
Ekspert

Witam już z domu :D

Niektórzy jeszcze jadą, ale ja już chciałam wszystkim serdecznie podziękować za wspaniały, niezapomniany dzień/wieczór.

Pozwolicie, że zacznę od dziewczyn :wink:

Lucynie - Agusce (i jej mężowi Mirkowi) za to, że przebyli taki kawał drogi, żeby się z nami spotkać, za pomoc w organizowaniu spotkania, (tabelki etc.), za wspieranie mnie w tym przedsięwzięciu :wink: ,

Małgosi - Wili (i jej mężowi Andrzejowi), za ogromny wkład, jeśli chodzi o stronę "konsumpcyjną". Bez was kochani bylibyśmy głodni 8) No i za zaoferowaną nam pomoc w dotarciu do szkółki,

Januszowi, za uświetnienie naszego spotkania, za ogromne poczucie humoru, które - mimo, że nasze spotkanie trwało w sumie około 12 godzin (jak nie lepiej :wink: ) - nie opuszczało go nawet na chwilę,

Andrzejowi - Jantarowi ( i jego żonie Kasi), za wzięcie udziału w naszym zlocie mimo tak dużej odległości, za bogaty "materiał" do testów :wink: oraz za kreowanie cudownej atmosfery,

Grzesiowi- Posy za to, że takim poświęceniem dotarł do nas, jadąc przez całą noc pociągiem, przywożąc w dodatku mnóstwo gron do degustacji, profesjonalnie oznaczonych, a także za przygotowanie (z własnej inicjatywy i we własnym zakresie) super identyfikatorów dla każdego uczestnika spotkania. Brawo Grzesiu!!!!,

Michałowi - Alkorowi, za zorganizowanie naszej wizyty w szkółce, i za to, że dołączył do nas mimo przeszkód z powodu zmiany liczebności w rodzinie :wink: (jeszcze raz gratulacje Michał!!),

Romkowki - Aldenowi (i jego żonie Zosi), za wspaniałe przyjęcie nas w swojej winnicy, za pomoc forumowiczom na miejscu, oraz za kreowanie świetnej atmosfery podczas kolacji.

Jeszcze raz wam wszystkim dziękuję, i mam nadzieję, że nasz pierwszy zlot spełnił wasze oczekiwania, i spotkamy się za rok, być może w trochę innym terminie, i myślę, że w innej części Polski. Pozdrówka dla wszystkich!!!

Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 31 sierpnia 2008, 14:53 
przedszkolak
przedszkolak

Dominiko,a ja chciałabym podziękować przede wszystkim Tobie za pomysł zlotu i konsekwencję w realizacji tego pomysłu.Bez Ciebie zlot po prostu by się nie odbył.
Od siebie dodam,że dawno tak dobrze się nie bawiłam jak wczoraj.To był cudowny dzień i dziękuję WSZYSTKIM uczestnikom za wspaniale spędzony czas :D :D

pozdrawiam Małgosia

Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 31 sierpnia 2008, 19:18 
Ekspert
Ekspert

Jechaliśmy , jechaliśmy i dojechaliśmy :)
.......najpierw hen, hen, gdzieś na południowy wschód, a dziś od rana caluśki dzień do domu. Ale co Wam powiem , to Wam powiem : WARTO BYŁO !!!

Przecudna atmosfera, niezwykła gościnność "tubylców", ubaw po pachy, no i te degustacje :lol:

Dodam jeszcze, że ognisko nie zapłonęłoby bez Michała, Kasi i Andrzeja :)
Dzięki wszystkim za wszystko!! [/code]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 157 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1