Kolej na moje podziękowania:
Oczywiście
Kasi i Andrzejowi: Za WSZYSTKO serdeczne dzięki, mam nadzieję, że ogrom pracy nie pomniejszył Wam przyjemności z pobytu i żałuję, że nie zdążyłem w piątek

,
Artowi za Rondo , Dornfeldera, Dunkelfeldera, Hibernala i inne , których nie pamiętam,
Heńkowi za wina i edukację smakowo-aromatową
Lucynce, za nalewkę, pomidorki i pozdrowionka dla Mirka , z którym się super rozmawiało.
Dominice za odświerzenie języków obcych

(pozdro dla Ryśka)
Zosi za Muskata B, Phoenixa (??) i Rondo.
Shronowi za Regenta i inne wina, za Maliniaka i Beziaka oraz mix (chyba???) miodowo - Regentowy i niedzielny chlebek (dobrze pamiętam?) - nikt dotąd nie napisał jakim wielkim zaskoczeniem były wyroby shrona ! - dla mnie rewelacja 8O
Przemkowi za przekazaną wiedzę, (czekamy na pełną fotorelację - z tego co zauważyłem robiłeś najwięcej zdjęć, więc mam nadzieję, że nie zostaną w szufladzie

)
Areckiemu za przewodnictwo po Muzeum
Doktorkowi za otwarcie oczu i ogrom wiedzy, który przytłoczył rozluźniony winem umysł

- kto nie wytrzymał do końca niech żałuje
heavy'emu za borówki i beczułkę
posemu za porady i wskazówki
MAFowi za to, że chrapał ciszej ode mnie
oraz za wszystko o czym zapomniałem, wszystkim obecnym serdeczne dzięki!
przepraszam, że się obijałem z fotografowaniem, ale dojechałem do Was trochę przemęczony i nie starczyło sił i zapału :
Palmiarnia i otaczająca ją winnica:
Muzeum :
(Arecki)
u Kingi i Roberta:
bardzo miło zaskoczyło mnie podejście do tego co robią, degustacja przygotowana rewelacyjnie w super miejscu, po prostu odpowiedni klimat.
Dzięki za wina, konfitury i wszystkie deserówki ! (Kinga z lewej

)
Winnica u pana Krojcig:
Na zdjęciach nie widać nawet 10% całości, najlepiej okreslił to jeden z nas (nie pamiętam kto) : "marzenie każdego winiarza"
http://www.winna-gora.pl
Resling:
pozdrawiam i do zobaczenia!