Teraz jest sobota, 26 kwietnia 2025, 09:26

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: ????
PostNapisane: poniedziałek, 7 listopada 2005, 01:30 
Ekspert
Ekspert

Czy naprawdę nie macie zapotrzebowania na udoskonalanie naszego serwisu? 8O
Czyżbym był naprawdę tak genialny, że już zaspokoiłem wszystkie Wasze potrzeby intelektualne i już w tym serwisie niczego nie trzeba dodawać, niczego dopisywac :?: :?: :?: 8O :lol: :lol: :lol:
Janusz

Tytuł: Re: ????
PostNapisane: poniedziałek, 7 listopada 2005, 09:47 
przedszkolak
przedszkolak

Serwis jest wyczerpujący,obejmuje całość zagadnienia związanego z uprawą winorośli.Można Ci tylko pogratulować i zgosić serwis do konkursu "Teraz Polska".Jedyne życzenie aby przybywało użytkowników.Pozdrawiam.

PostNapisane: poniedziałek, 7 listopada 2005, 12:26 
Kiper
Kiper

Tak, Janusz jest genialny :oops:

A tak się zastanawiam, że w nagrodę wyślę mu kilka gron wychodowanych przeze mnie.

A drobnymi literami na dole będzie napisane, żeby mi powiedział jakie to odmiany :-)

Na razie jeszcze ich nie mam, ale niedługo będę miał np. ciemno-lubruskowatą Kristaly-Aurorę, ale znajdzie się też wiele innych :D

Co Ty na to Janusz?

Pozdrawiam

PostNapisane: poniedziałek, 7 listopada 2005, 12:59 
Ekspert
Ekspert

[quote="Agent0700"]
A tak się zastanawiam, że w nagrodę wyślę mu kilka gron wychodowanych przeze mnie.

Na razie jeszcze ich nie mam, ale niedługo będę miał np. ciemno-lubruskowatą Kristaly-Aurorę, ale znajdzie się też wiele innych :D

Co Ty na to Janusz?

Dawaj! Nic się nie zmarnuje. :lol: :lol: :lol:
Janusz

PostNapisane: poniedziałek, 7 listopada 2005, 15:49 
czeladnik
czeladnik

[quote="Janusz"]Czy naprawdę nie macie zapotrzebowania na udoskonalanie naszego serwisu? 8O
Czyżbym był naprawdę tak genialny, że już zaspokoiłem wszystkie Wasze potrzeby intelektualne i już w tym serwisie niczego nie trzeba dodawać, niczego dopisywac :?: :?: :?: 8O :lol: :lol: :lol:
Janusz

Ogromnym atutem serwisu byłoby powstanie Galerii.
Jako młody winoogrodnik bardzo chętnie pooglądałbym zdjęcia z winnic bardziej doświadczonych kolegów. :D

Zdjęcia w odmianach przeglądałem (i analizowałem nawet niektóre) po kilknaście razy. :oops:

Więc jeśli Janusz miałbyś czas i ochotę, a inni przysyłaliby zdjęcia, to uważam to za pomysł godny rozważenia.

Ostatnio edytowano poniedziałek, 7 listopada 2005, 16:59 przez campus87, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: poniedziałek, 7 listopada 2005, 16:53 
czeladnik
czeladnik

[quote="campus87"][quote="Janusz"]Czy naprawdę nie macie zapotrzebowania na udoskonalanie naszego serwisu? 8O
Janusz

Ogromnym atutem serwisu byłoby powstanie Galerii.
Jako młody winoogrodnik bardzo chętnie pooglądałbym zdjęcia z winnic bardziej doświadczonych kolegów. :D

Zdjęcia w odmianach przeglądałem (i analizowałem nawet niektóre) po kilknaście razy. :oops:

Więc jeśli Janusz miałbyś czas i ochotę, a inni przysłliby zdjęcia, to uważam to za pomysł godny rozważenia.

A w miarę napływania fotek wybieralibyśmy zdjęcie: tygodni, miesiąca ... :) , które mogło by zmajdować się na głównej stronie.

PostNapisane: poniedziałek, 7 listopada 2005, 16:58 
Kiper
Kiper

A potem wybieralibyśmy miss i mistera winnic :D

Ja się zgłaszam :-)

Jacek

PostNapisane: poniedziałek, 7 listopada 2005, 18:57 
mistrz
mistrz

[quote="Agent0700"]A potem wybieralibyśmy miss i mistera winnic :D

Ja się zgłaszam :-)

Jacek

Na miss czy mistera?

PostNapisane: poniedziałek, 7 listopada 2005, 20:08 
Ekspert
Ekspert

[quote="Janusz"]Czy naprawdę nie macie zapotrzebowania na udoskonalanie naszego serwisu? 8O
/quote]

Jest jakiś nowy konkurs z nagrodami :?: :lol:
Dawno mówiłem, że brakuje specjalisty d/s Końkorda :lol: :lol: :lol:

Heniek

i jesz zielone winogrona
JT

PostNapisane: poniedziałek, 7 listopada 2005, 20:52 
Ekspert
Ekspert

[quote="Heniek"]
Jest jakiś nowy konkurs z nagrodami :?: :lol:

No przecież jest :!: :!: :!: Jeszcze się nie skończył.
Cytuj:
Dawno mówiłem, że brakuje specjalisty d/s Końkorda :lol: :lol: :lol:

Jak to brakuje? 8O Przecież jesteś. :lol: :lol: :lol:
Janusz

PostNapisane: sobota, 13 stycznia 2007, 15:24 
Kiper
Kiper

Janusz

Zgadzam się ze swym przedmówcą. Przejdźmy od słów do czynów. Chciałbym powiedzieć kilka słów...
Jak już słusznie zauważył campus87 ,naprawdę przydałaby się tu galeria winorośli posadzonych rękoma użytkowników tego forum. Nie żeby od razu tam jakieś „końkursy z nagrodami” czy zdjęcia artystyczne, z w y c z a j n e__z d j ę c ia.
Można by popatrzeć, porównać, popytać (wszystko na P). A jak mówi stare polskie porzekadło „lepiej raz zobaczyć niżli sto razy usłyszeć”. Mogłyby się w niej znaleźć zresztą różne zdjęcia, generalnie o tematyce winoogrodniczej. Poza tym pozwoliłoby to Nam przeczekać „nudny okres zimowej stagnacji”.
No to co ? budujemy? :D

PostNapisane: sobota, 13 stycznia 2007, 19:26 
Kiper
Kiper

Lokalizacja: Siemianowice Śl. winnica SAT 2639°C w Klimontowie Świętokrzyskie
[quote="RobertM"][quote="Janusz"]Czy naprawdę nie macie zapotrzebowania na udoskonalanie naszego serwisu? 8O
Janusz

Zgadzam się ze swym przedmówcą. Przejdźmy od słów do czynów. Chciałbym powiedzieć kilka słów...
Jak już słusznie zauważył campus87 ,naprawdę przydałaby się tu galeria winorośli posadzonych rękoma użytkowników tego forum. Nie żeby od razu tam jakieś „końkursy z nagrodami” czy zdjęcia artystyczne, z w y c z a j n e__z d j ę c ia.
Można by popatrzeć, porównać, popytać (wszystko na P). A jak mówi stare polskie porzekadło „lepiej raz zobaczyć niżli sto razy usłyszeć”. Mogłyby się w niej znaleźć zresztą różne zdjęcia, generalnie o tematyce winoogrodniczej. Poza tym pozwoliłoby to Nam przeczekać „nudny okres zimowej stagnacji”.
No to co ? budujemy? :D

A mnie się wydawało że zdjęcia http://www.winogrona.org/modules.php?name=Odmiany odmian winorośli zostały zrobione w sporej części przez forumowiczów i to w ich własnych winnicach :?: 8O

Tytuł:
PostNapisane: sobota, 13 stycznia 2007, 20:14 
Kiper
Kiper

No dobrze, może źle się wyraziłem. Galeria odmian jest świetna,ale mi chodzi o coś innego. Przykładowo powstaje temat czy dział powiedzmy pod tytułem "Galeria użytkowników". Można by ją podzielić tematycznie zima, lato, kwitnienie, uprawa gleby...itp(np. coś jak u Myśliwca). Kto ma ochotę zamieszcza swoje zdjęcia , dodaje komentarze.
Uważam że warto stworzyć taką galerię chociażby dlatego,że można by coś ciekawego podpatrzeć u bardziej doświadczonych winoogrodników (a i ten mniej doświadczony może błysnął by jakimś pomysłem uwidocznionym na fotce) niekoniecznie wybierając się do nich z osobistą wizytą, nacieszyć oko ładnym krzaczkiem znajomej winorośli, czy panoramą na winnicę (ogródek) a przy okazji i jakaś "pewna"odmiana by się zidentyfikowała jako zupełnie inna i parę ciekawych refleksji przy oglądaniu by wyszło...
Na forum jest kilkuset użytkowników , powiedzmy,że 1/3 aktywnych, niech przynajmniej część z nich zamieści kilka zdjęć... to by była niezła galeria. A może macie coś do ukrycia? :twisted:
Bo że nie robicie zdjęć winoroślom to nie uwierzę. 8)
Pozdrawiam wszystkich.
Robert

Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 15 stycznia 2007, 16:43 
Kiper
Kiper

Czyżby nikt z szanownych forumowiczów nie pisał się na powstanie galerii? :oops:
Nikt nie ma nic do pokazania? Żadnej ciekawej winnej fotografii?
Żadnej wypasionej kiści? Nawet jednej bubki? 8O
Nikt nie chce pokazać swojego winoroślowego ogródka, altanki oplecionej winnym pnączem? Pergoli? :(
Zaprezentować foto-relacji ze swoich zmagań przy pracach polowych?
To może chociaż jakiś kolorowy listek. :cry:
Co jest z Wami :?:
Zamiast dąsać się na siebie...
http://www.winogrona.org/modules.php?na ... amp;t=2178
...zróbmy coś fajnego

Tytuł:
PostNapisane: sobota, 28 kwietnia 2007, 22:55 
Kiper
Kiper

Janusz

Spis tematów http://www.winogrona.org/modules.php?name=Topics wygląda źle. Te wszystkie _totnews _NONEWS można by przetłumaczyć na ludzki język. W tymże samym miejscu też coś szwankuje kodowanie.

Wystarczy? :lol:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1