Teraz jest niedziela, 21 grudnia 2025, 01:25

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
PostNapisane: sobota, 15 grudnia 2007, 22:16 
mistrz
mistrz

Jestem założycielem jednego z forum, oraz uczestniczę w dwóch innych z którymi się uosabiam i chciałbym mieć w nich swój wkład :D ( również w tym )

Ale takim pierwszym krokiem !! wiem to z doświadczenia jest zlot fanów raz w roku, pisałem o tym wyżej było trochę podjętej polemiki ale to troszeszczkę mało.

organizowalismy juz to parokrotnie ( Nasze forum nigdy :( ) a szkoda bo warto, nastepną rzeczą jest dział poznajmy się tam wklejajmy nasze zdjęcia , tłumaczmy tytuł nicku, podajmy zainteresowania hobby pracę , miesjca zamieszkania. wiem od 5 lat uczestniczę w zyciu 3 forum ( to najsłabiej), ale tylko ze względu na szacunek do kolegów którzy wiedzą więcej i pomagają

Temat drugi raz poddany do dyskusji.

Pozdrawiam Paweł

Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 16 grudnia 2007, 16:33 
Myślę, że najlepszą formo spotkania będzie uczestnictwo forumowiczów w przyszłorocznym konwencie winiarskim, lub na konferencji w Mierzęcinie (jeśli imprezy się odbędą).

Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 16 grudnia 2007, 18:49 
mistrz
mistrz

[quote="zbigu"]Myślę, że najlepszą formo spotkania będzie uczestnictwo forumowiczów w przyszłorocznym konwencie winiarskim, lub na konferencji w Mierzęcinie (jeśli imprezy się odbędą).

Witam Cię
jak pisałem w paru postach konferencje, szkolenia są ale to chodzi o wolne spotkanie każdy przywozi co ma , rozmawiamy bawimy impreza robiona pod nas a nie pod harmonogram zajęć i to jest najwazniejsza róznica

Ale... mozna to pogodzić

Pozdrawiam Paweł

Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 16 grudnia 2007, 18:56 
niby jest harmonogram,ale... są wolne noce na których dochodzi do przyjemnej wymiany poglądów i trunków. warto pogodzić przyjemne z pożytecznym. ciężko będzie zebrać większą grupę na odosobnione spotkanie, ja bardzo chętnie przyjadę, najlepiej na 2,3 dni w jakieś fajne miejsce

Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 18 grudnia 2007, 23:20 
Ekspert
Ekspert

[quote="zbigu"]Myślę, że najlepszą formo spotkania będzie uczestnictwo forumowiczów w przyszłorocznym konwencie winiarskim, lub na konferencji w Mierzęcinie (jeśli imprezy się odbędą).

Popieram Mierzęcin, impreza, jak mi się wydaje wyrośnie na wiodącą w polskim winiarskim świecie (byłem widziałem) i położenie logistycznie słuszne.
A i z organizotorami sie dogadamy co do cen!

Strefa czasowa: UTC + 1