Pewnie i jest, ale zapewniam Cię, że lepszej, a przede wszystkim tańszej o takim standardzie jak oferuje Euro-Win nie znajdziesz. Parę tygodni temu stałem się szczęśliwym posiadaczem prasy ok. 28 litrowej robionej przez Mariusza i z czystym sumieniem powiadam: to jest naprawdę świetnie wykonana, z dbałością o najdrobniejsze szczegóły, bardzo trawała i - co tu dużo gadać - cholernie tania prasa. Zamawiając u niego masz również możliwość dogadania indywidualnych szczegółów swojej prasy (nierdzewne obręcze, nity itp), czego nie masz gdzie indziej. I, żeby nie było nieporozumień, ani podejrzeń - to ani mój brat, ani swat, ani człeka nie znam osobiście - niem mam najmniejszego interesu w reklamowaniu Jego produktów. Jednak dobrym zwyczajem Forum jest polecanie godnych polecenia więc - polecam z czystym sumieniem

Co ważne, Mariusz wykonuje prasy
ramowe - za taką cenę nie dostaniesz p. ramowej o zbliżonych gabarytach chyba nigdzie. Spójrz tylko na stronę Biowinu, czy Browamatora, a po zapoznaniu się z cenami włos stanie Ci sztorcem tu i ówdzie.