vanKlomp napisał(a):
Kurcze co drugi polak to lekarz. Wszyscy znają się na medycynie i na polityce.
Kurcze ... przecież nie trzeba być lekarzem, by widzieć jak lekarze leczą, chociażby z autopsji. Może Ciebie leczą tak jak należy (tylko pozazdrościć Ci takich lekarzy). Co tu dużo pisać, kilkadziesiąt wiosen mam i co nieco doświadczyłem, nie trzeba być lekarzem, by pewne rzeczy rozumieć. Żeby nie było, że sobie wymyślam .... Przez półtora roku walczyłem (a raczej lekarze walczyli) z grzybicą pomiędzy palcami u rąk z takim skutkiem, że z każdym tygodniem miałem nowe bolące ogniska, co raz to nowe maści, cuda i wianki na kiju ... Jak się zapytałem czy to może nie Candida to mnie wyśmiewał każdy "specjalista" dermatolog, a kilku ich było. I wiesz jak się skończyło?? A no tak, że miarka się przebrała i postanowiłem zgłębić temat. Poczytałem co nieco i sam się za to wziąłem (a lekarzem nie jestem), ot wielkie co zrobiłem, odstawiłem cukier, odstawiłem wszystkie maści które tylko miały likwidować objawy/wypryski skórne i co?? Po miesiącu wszytko samo zniknęło i nie wróciło do dziś (rok czasu). Więc jak widzisz nie trzeba być lekarzem by pewne rzeczy widzieć i rozumieć. Usuwanie skutków choroby ... ot leczenie.