Teraz jest piątek, 9 maja 2025, 22:02

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 26 kwietnia 2007, 08:40 
Werojtek, kolega zadał Ci w miarę proste pytanie. Co powinna pokazywać telewizja publiczna? A ty się wymigałeś. :cry:

Nie chodzi o to aby w tv oglądać tylko mecze czy tylko seriale. Powinno być miejsce na wszystko (bo jakbyśmy zaczęli odrzucać po kolei to co się nam nie podoba czyli: -reklamy, seriale, polityków, itp to okazałoby się , że zostałaby tylko dobranocka!). Ale... Ale nie ma porównania pomiędzy marną chałturą, robiącą ludziom 'wodę z mózgu'. A wielkimi igrzyskami, show jakimi jest półfinał LM. To są emocje, przeżycia czyli nic szkodliwego ale bardzo potrzebnego. Już w starożytności Grecy czy Rzymianie organizowali wielkie imprezy bo to jest kultura. A człowiek potrzebuje takich przeżyć. Po 2 seriale lecą w tv już od rana. A taki mecz zdarza się raz na parę tygodni. I nie rozumiem jak to się dzieje , że nie mogę normalnie takiego meczu obejrzeć. Od jakich dyletantów to zależy?

Nie lubisz piłki nożnej twoja sprawa. Nie będę się kłócił bo nie ma sensu. Zrozum jednak mój punkt widzenia. Ja w tv oglądam tylko mecze. Mi nic więcej nie potrzeba. A i to jest mi odbierane. Jestem dyskryminowany. Co ważniejsze. NIE JESTEM SAM, NAS JEST WIĘCEJ.

PS. Co z tym chumorem jest nie tak?
:oops: :oops:

-po prostu homurystyczne przejęzyczenie. :wink:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1