Troche ich się urodziło
Oczywiście podziękowałem swoim darczyńcom na PW ,ale myśle że to za mało skoro potrafili znalezć czas i chęci żeby nowicjuszowi wysłać sztobry i to zupełnie za darmo.Dlatego ten post jest takim dopełnieniem .
Hans - na pierwszej fotce sa sadzonki z twoich sztobrów,niestety nie za dużo sie ukorzeniło, ale przysłałeś mi pierwszy i to własnie na twoich uczyłem sie tej sztuki

dlatego tak słabo to wyszło ,5szt. to bardzo mało ,ale wiem jakie błedy zrobilem .Dziekuje .
Kenaj24 - na drugiej fotce sa MF-y (marszałki) od Ciebie . Niestety też nie wyszło najlepiej ale to dlatego że wiekszość poszła odrazu do ziemi bez wstepnego ukorzeniania i jak widać na fotce te małe zielone przy doniczkach to są one ,na początku zapowiadały sie dobrze bo pączki w wiekszości pekały, ale potem padły albo przestały rosnać. Gdybym wiecej ukorzenił na parapecie efekt byłby dużo lepszy .Te dwie duże były ukorzenione na parapecie a potem w folii z pomidorami podrosły ,teraz sa na dworze .W sumie 6 szt.tylko

Dziekuje.
manuns - Ty mi przysłałeś ostatni dlatego wynik najlepszy ,wiekszość sie ukorzeniła , bo już wcześniej troche sie podszkoliłem jak to się robi ,a tych samych blędów nie popełniam

Wiec wynik to 14 szt.

Dziekuje .
Troche mi nie wyszło to dodawanie fotek (kolejność )
Na pierwszej fotce są ukorzenione sztobry od manunsa ,na drugiej od kenaja24,na trzeciej od Hansa .