Cytuj:
V 25/20 jest bardzo dobra odmianą . Nieco tylko lepszą, większa , smaczniejsza , [wczesniejszą ?] jest Arkadia . [ No i kilka innych odmian , jednak mniej popularnych od Arkadi ]. Nie da sie porównać Agata do V25/20 . Zrozumiesz to za jakis czas . Kapitan ma [ powinien ] to w małym palcu , jednak broni [ bezmyślnie? ] z litości tzw młodego przed ''starym wyjadaczem '' forumowym .Czas działa na moją korzyść . Za kilka lat może sie zdziwisz skąd takie porównania przyszły Ci do głowy .Zbyszek
No cóż, nie wiem na jakiej podstawie twierdzisz że jestem "młody" na forum,

nawet w stosunku do Ciebie

Nie wiem jakim prawem tym bardziej sam o sobie

piszesz "stary wyjadacz forumowy".
Szkoda, że nie zrozumiałeś tego co napisałem - bo przecież nie porównuję tych odmian, co w kolejnym poście Ci napisałem WPROST widząc że nie rozumiesz tego co było wcześniej zawarte. Czas, owszem uczy pokory, pomaga nabrać doświadczenia, że sporo musisz się nauczyć i nie mam tu na myśli głównie uprawy winorośli, tylko zasad wypowiadania się na forum.
Myślę, że po kilku godzinach, sam się zdziwisz jak mogłeś dzień wcześniej wypisywać takie głupoty.
Jeśli chodzi o mnie ( domyślając się, że odpiszesz na ten post) mimo wszystko obiecuję, że nie napiszę więcej w tym temacie żadnych uwag do Twojej Osoby mimo, że to nie ja : obrażam, pisze posty bez wartości merytorycznej i wywyższam się. |Szkoda dosyć ciekawego tematu, tylko dlatego, że jedna osoba ma dzisiaj "kiepskie samopoczucie" albo czuje się niedowartościowana. Każdy może wyrobić sobie zdanie, a ciągle mam nadzieje że jutro rano będziesz mniej radykalny w stosunku do mojej osoby a bardziej krytyczny do siebie samego.
miłej nocy
Tomek