wolq a teraz cofnij się do mojego wpisu powyżej.............potem przeczytaj UWAŻNIE to co napisałem i powiedz jakie wnioski wyciągnąłeś z tego mojego komentarza, bo ja widzę, że żadne. Nie zrozumiałeś tego co napisałem i podajesz jakieś śmieszne argumenty o dzieleniu się informacjami albo że wpis tego czy owego wywołuje jakieś fale emocji ????? po co to napisałeś ???? co mnie to obchodzi?? to co ja miałem wyciągnąć z wpisu
jacblacka to ja wiem najlepiej, jakie emocje to we mnie wywołuje to też, ale ja w ogóle nie do tego wcześniej piłem. Masakra. Szkoda klawiatury na tłumaczenie takich rzeczy.
Sam
jackblack z wysoko uniesionym nosem także przemówił i osądził mnie tak samo. Hehe szkoda słów dla ludzi którzy w życiu osiągnęli już najwyższy stan wiedzy i myślą że są jedynymi. Nic nie mam zamiaru udowadniać nikomu zdjęciami. To jakaś zabawa. Chłopie chcesz to przyjedź do mnie to Ci pokażą co mam i ile tego mam, bo narazie to widzę że w grupie wszyscy są mocni ale tylko aby coś napisać na forum i udowodnić swój stan wiedzy. Nie zrozum mnie źle, nie twierdzę że jej nie masz ale ja w przeciwieństwie do Ciebie nie wytykam Ci Twojej
niewiedzy, choć i niesłusznie ale ja nie mam zamiaru się tym chwalić i wylewać na prawo i lewo. Wiem co wiem i to zostaje u mnie, a czym się chcę podzielić to się dzielę.
Zacząłem ten dym to go kończę. Kto co ma do dodania to proszę krótko i na temat aby się nie rozciągać bo nie od tego to forum