Jesteś pierwszym, który się odniósł w sposób cywilizowny do tego kantrowersyjnego zagadnienia. Bardzo to cenię, pomimo że się z Tobą zupełnie nie zgadzam. Takie pisanie pozwala na merytoryczną dyskusję. Martwi mnie tylko że pomówienia i poniżanie innych stawiasz nad (jak piszesz) "bla bla"). No cóż, na temat gustów wole nie dyskutować.
sitting_bul:
"Natomiast ziko i ostatnio elwusia - nikogo nie atakują, nikogo nie obrażają a normalnie styl wpisów jest NIE DO ZNIESIENIA."
No to co do jednego jesteśmy zgodni: "nikogo nie atakują".
"... co dziesiąty wpis niesie jakąś treść ,..."
Ani moje posty, ani Elwusi, nie są pod tym względem ani lepsze, ani gorsze. Nasze posty maja natomiast wielką zaletę: brak im "nadęcia" tej "wirtualnej inteligiencji" i miodu syconego jadem.
To forum pasjonatów amatorów. Poza nielicznymi wyjątkami (doktorek) brak tu rzeczywistych ekspertów.
Dyskusja ma charakter wymiany poglądów i doświadczeń. Tego nielubianego "ble, ble" uniknąć się nie da.
Użytkowników jest 1700 a pisze kilkudziesięciu. Jak myślicie? Dlaczego?
Nie ma problemu Ziko, Elwusi, czy nawet "Krupianika". Jest natomiast problem kilku paskudnych charakterów i dobrego wychowania.
Forum ma jak się oriętuję już 4 lata. Jeśli wypracowany został dobry "klimat forum", to żadne ' ble, ble Zika, czy Elwusi nie są w stanie tego zniszczyć. Pozdrawiam Ziko.
PS Przepraszam za moje ble, ble. Postaram się tego unikać.
|