Teraz jest czwartek, 1 maja 2025, 20:00

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 63 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 28 maja 2008, 21:16 
Ekspert
Ekspert

[quote="ziko"]Proponuję pisać przez "Open Office" by się nie narażać "literatom". Pozdrawiam serdecznie Ziko.

To gdzie masz tą winnicę???????????

Tytuł:
PostNapisane: środa, 28 maja 2008, 21:17 
Kiper
Kiper

wiecie co..!!! to jest po prostu żenujące.. wstyd dla wszystkich biorących udział w tej pyskówce..

znajdziesz ją.. aż na dnie!

Tytuł:
PostNapisane: środa, 28 maja 2008, 21:26 
Ekspert
Ekspert

[quote="posy"][quote="ziko"]
jak bede mniał rufne s Tobo uprafnienia to ...

Nie będziesz miał :lol: :lol: :lol:

:roll:
http://www.zimnepiwko.fora.pl/

Tytuł:
PostNapisane: środa, 28 maja 2008, 23:07 
Jedni są lepsi w ortografi a gorsi w rachunkach i odwrotnie. Ani jednych ani drugich nazywać nieukami albo cwaniakami nie wolno. Natomiast używanie takich wyzwisk w stosunku do tych których dotkneły opisywane dysfunkcje - to już brak wychowania. Dzisiaj jednym pomagają specjalne programy a drugim kalkulatory. Forum jest platwormą wymiany doswiadczeń i poglądów na uprawię winorosli. Piszą bardzo różni ludzie, w różnym wieku i o różnym wykształceniu.
Z powodu błędów ortograficznych ubliżać im nie wolno.
Kolega napisał: "Puźny" zamiast "późny" i co? To powód by robić awanturę?
Oryginalny to sposób zachęcania do dyskusji. Konia z rzędem temu kto znajdzie różnicę w widmie częstotliwosciowym obu tych wyrazów.
Własnie w tym celu podałem praktyczny sposób aby starać sie pisać poprawnie. Podłożyć sobie "Open Office"I zaglądać w razie wątpliwości. To znacznie skuteczniejsze niż wytykanie i poniżanie. O zamierzonym lekceważeniu języka ojczystego, lub kogokolwiek nie może być mowy. To świadoma manipulacja. Jesli treść postu lub osoba która pisze, komuś nie lezy, trzeba mieć odwagę to wprost napisać.
Pisząc o równych uprawnieniach chciałem wskazać że nie należy forsować swoich racji gdy w ręku trzyma sie "pałę".
Do alkora! Nie jednemu psu na imie Burek. Prosze sprawdź i przeproś za ochydną potważ.
Bajtku przepraszam. w takich sprawach nie potrafię milczeć.
Serdecznie przepraszam Ziko.

Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 29 maja 2008, 06:03 
Kiper
Kiper

Jeszcze 2707 postów i dogonisz Janusza. Brawo!!! Tak trzymać!!!

PS. Tylko nie wiem, czy ci to zagwarantuje równe z nim uprawnienia

A według mego zdania najlepsza żywa i to bez opakowania.

Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 29 maja 2008, 17:01 
Ekspert
Ekspert

Mam prawo zamieszczać linki do innych forów, Janusz tego nie zabronił, nikogo nie obraziłem nawet jednym słowem. Jeśli Janusz lub Heniek stwierdzą że złamałem jakieś niepisane zasady tego forum, to dobrowolnie poddam się wymierzonej przez nich karze.
Na forum masz prawo pisać co Ci ślina na język przyniesie, ale nie zaśmiecaj mojej skrzynki PW.
Jako pierwszy chyba "zagadałem" z Tobą na forum i żałuję tego.

Może Ty przeprosisz za to co wypisujesz na tym forum.

Podejrzewam że z panem ZIKO będziemy mieli większe problemy niż z Krupianikiem.

Nie chce mi się nawet dzisiaj przeglądać wpisów na forum, bo ostatnio połowę to SPAM, idę do winnicy, przynajmniej ją mam.

Dobranoc

Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 29 maja 2008, 19:46 
Ekspert
Ekspert

Popieram Alkora i do póki ziko nie dostosuje się do panujących zasad i np. nie uzupełni profilu jak to robią wszyscy proponuję zignorować delikwenta.

Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 29 maja 2008, 21:46 
[quote="alkor"]Mam prawo zamieszczać linki do innych forów, Janusz tego nie zabronił, nikogo nie obraziłem nawet jednym słowem. Jeśli Janusz lub Heniek stwierdzą że złamałem jakieś niepisane zasady tego forum, to dobrowolnie poddam się wymierzonej przez nich karze.
Na forum masz prawo pisać co Ci ślina na język przyniesie, ale nie zaśmiecaj mojej skrzynki PW.
Jako pierwszy chyba "zagadałem" z Tobą na forum i żałuję tego.

Może Ty przeprosisz za to co wypisujesz na tym forum.

Nie chce mi się nawet dzisiaj przeglądać wpisów na forum, bo ostatnio połowę to SPAM, idę do winnicy, przynajmniej ją mam.

Dobranoc

Wezwałem tylko do sprostowania podłego oszczerstwa. Myslałem że mam do czynienia z człowiekiem honoru. Przepraszam za to co wypisuję na tym forum. Ziko.

Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 29 maja 2008, 21:54 
[quote="heavy"]Popieram Alkora i do póki ziko nie dostosuje się do panujących zasad i np. nie uzupełni profilu jak to robią wszyscy proponuję zignorować delikwenta.

Heavy i zasady. :D :D :D Ziko

Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 29 maja 2008, 23:53 
Kiper
Kiper

[quote="alkor"]

Z ust mi to kolego alkor wyjąłeś, bałem się to wprost napisać.

A co do heavyego, to nie tobie panie Ziko oceniać czy ma on zasady czy ich nie ma. Spójrz na jego staż na naszym forum. Respect!
Nie przeczę, może i niektóre jego wypowiedzi są kontrowersyjne, a polemika gorąca. Nie generuje on jednak tyle bezzasadnego zamieszania co Ty

A według mego zdania najlepsza żywa i to bez opakowania.

Tytuł:
PostNapisane: piątek, 30 maja 2008, 15:32 
[quote="jantar"][quote="alkor"]

Z ust mi to kolego alkor wyjąłeś, bałem się to wprost napisać.

A co do heavyego, to nie tobie panie Ziko oceniać czy ma on zasady czy ich nie ma. Spójrz na jego staż na naszym forum. Respect!
Nie przeczę, może i niektóre jego wypowiedzi są kontrowersyjne, a polemika gorąca. Nie generuje on jednak tyle bezzasadnego zamieszania co Ty
Gratuluję kryteriów.
Jak do tej pory nie zaatakowałem nikogo na tym forum. Ty, posy i Heavy robicie to przy byle okazji, bez powodu. Życzę Wam zdrowia. Ziko.

Tytuł:
PostNapisane: piątek, 30 maja 2008, 15:50 
Ekspert
Ekspert

:evil:

Pozdrawiam - Grzesiek

Tytuł:
PostNapisane: piątek, 30 maja 2008, 16:00 
Kiper
Kiper

Nie przeczę, że posy i heavy często się "czepiają" kogoś na forum ( też to przerobiłem na sobie ) - taki mają styl - mniej lub bardziej tolerowany przez pozostałych forumowiczów - ale do zniesienia.
Natomiast ziko i ostatnio elwusia - nikogo nie atakują, nikogo nie obrażają a normalnie styl wpisów jest NIE DO ZNIESIENIA.
co dziesiąty wpis niesie jakąś treść - reszta to SPAM, powodujący, że człowiekowi się nawet przestaje chcieć zaglądać do wątku widząć kto dopisał ostatni tekst - bo tam jest "bla - bla pozdrawiam ziko" albo " jak opisać smak... elwusia"
rzadko piszę coś na forum ze względu na młody staż w dziedzinie winorośli ale jak się coś nie zmieni to i przestanę czytać - a to już poważna sprawa.
UWAGA ! To nie jest atak na ziko i elwusię - pomyślcie tylko dwa razy dłużej zanim coś napiszecie i czy kolejny wpis coś wnosi nowego. Po prostu do tej pory to forum miało pewien klimat, który oboje burzycie.
Przepraszam, proszę i dziękuję
L

Tytuł:
PostNapisane: sobota, 31 maja 2008, 11:17 
Jesteś pierwszym, który się odniósł w sposób cywilizowny do tego kantrowersyjnego zagadnienia. Bardzo to cenię, pomimo że się z Tobą zupełnie nie zgadzam. Takie pisanie pozwala na merytoryczną dyskusję. Martwi mnie tylko że pomówienia i poniżanie innych stawiasz nad (jak piszesz) "bla bla"). No cóż, na temat gustów wole nie dyskutować.
sitting_bul:
"Natomiast ziko i ostatnio elwusia - nikogo nie atakują, nikogo nie obrażają a normalnie styl wpisów jest NIE DO ZNIESIENIA."
No to co do jednego jesteśmy zgodni: "nikogo nie atakują".
"... co dziesiąty wpis niesie jakąś treść ,..."
Ani moje posty, ani Elwusi, nie są pod tym względem ani lepsze, ani gorsze. Nasze posty maja natomiast wielką zaletę: brak im "nadęcia" tej "wirtualnej inteligiencji" i miodu syconego jadem.
To forum pasjonatów amatorów. Poza nielicznymi wyjątkami (doktorek) brak tu rzeczywistych ekspertów.
Dyskusja ma charakter wymiany poglądów i doświadczeń. Tego nielubianego "ble, ble" uniknąć się nie da.
Użytkowników jest 1700 a pisze kilkudziesięciu. Jak myślicie? Dlaczego?

Nie ma problemu Ziko, Elwusi, czy nawet "Krupianika". Jest natomiast problem kilku paskudnych charakterów i dobrego wychowania.
Forum ma jak się oriętuję już 4 lata. Jeśli wypracowany został dobry "klimat forum", to żadne ' ble, ble Zika, czy Elwusi nie są w stanie tego zniszczyć. Pozdrawiam Ziko.
PS Przepraszam za moje ble, ble. Postaram się tego unikać.

Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 1 czerwca 2008, 07:36 
Kiper
Kiper

wygląda, że przemyślałeś mój wywód - a weekendowa "inwazja" koleżanki e. tylko ją potwierdza. Nie z tych jestem co biją pianę i debatują latami o jajku i kurze - życzę Ci owocnego korzystania z zasobów strony i forum oraz umiejętności jego redagowania wlasnymi postami.
L

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 63 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1