Teraz jest wtorek, 18 listopada 2025, 22:04

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: wtorek, 16 sierpnia 2011, 19:23 
Offline
czeladnik
czeladnik
Avatar użytkownika

Dołączył(a): sobota, 23 kwietnia 2011, 08:43
Posty: 199
Lokalizacja: Chmielowice Opolskie
Jeśli mogę chciałbym dorzucić swoje dwa grosze.
Jeśli tylko mam możliwość to chętnie dodaję wino do różnych sosów pieczeniowych.
Konkretny przykład:
cząstki młodego królika, podsmażone, dodaję rosołku, duszę w sosie z dodatkiem "białych wytrawnych". Mniam, mniam,
ta lekko wyczuwalna kwasowość jest niepowtarzalna !
Polecam peksperymentować !


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Trendiction [Bot] i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list
POWERED_BY
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
phpBB SEO